Gdzie kupię w senswonej cenie 580EX?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Goose
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 41

Gdzie kupię w senswonej cenie 580EX?

Jak w temacie, gdzie kupię w dobrej cenie ową lampę? Szukałem na allegro ale tam gdzie mamy cenę w okolicach 1500 zł to przeważnie okazuje się, iż sprzedawca lampy nie ma i nie wiadomo kiedy w ogóle będzie miał .
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Moje lampki z F.VAT kupowałem : http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=22 .

Ekspresowa wysyłka . Polecam .

Komentarz

• Goose
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 41

Zamieszczone przez Tomasz1972
      Moje lampki z F.VAT kupowałem : http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=22 .

O dzięki za ekspresową odpowiedz . Cena również normalna.

Komentarz

• chuckyy
        Początki nałogu
        • 2005
        • 482

Zamieszczone przez Goose
        O dzięki za ekspresową odpowiedz . Cena również normalna.
        Ja swoją w www.digital24.pl
        Też FV - wysyłkę miałem od ręki (sprzęt na drugi dzień u mnie). Cena bodajże 1540. Nie należy sugerować sie tym co jest na stronie, lepiej spytać jaka jest aktualna cena
        | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• stdanielo
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1081

Zamieszczone przez Tomasz1972

Ja też chcę kupić ale w tej chwili nic nie mają ani lampy, ani 17-40 ani 70-200/4L ani 85/1.8 kurde jak to jest, jak nie ma kasy to sprzęty są wszędzie a jak jest kasa to nie ma sprzętów. Dzwoniłem do nich przed chwilą i lampy mają w cenie 1510 ale czekają na dostawę.
          Ostatnio edytowany przez stdanielo; 2610.
          www.kondereszko.pl
          https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Lulu1988
            Uzależniony
            • 2007
            • 522

Czy poleca ktos inne sklepy internetowe z dobra cena oraz wystawiajace fakture VAT (trzeba wydrzec marcowy cashback ) ? A tak na marginesie: czy znacie moze tego sprzedawce wystawiajacego na allegro? >> eurocamerapl
            Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Komentarz

• solti
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1159

abfoto
              Swoją też tam nabyłem.
              Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
              galeria na forum Canon-board
              galeria na stronie lotnictwo.net.pl
              galeria.solti.pl

Komentarz

• Lulu1988
                Uzależniony
                • 2007
                • 522

Dzieki za podpowiedz Jak widac ceny wszedzie sa takie same, wiec trzeba tylko pewnego sprzedawce wybrac
                Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Komentarz

• -MM-
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 38

Spróbuj w e-cyfrowe (z Gdańska). Koszt 1499zł, dostawa bezpłatna .

Zdaje się że mają na magazynie .

Pozdrawiam

Komentarz

• Lulu1988
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 522

zeby tak euro wysoko stalo to by dobrze bylo. Po obecnym kursie wychodzi, ze tyle samo zaplace tutaj tzn w Atenach, a bedac tylko 13 dni w PL nie wiem czy zdaze odebrac CBack. Wychodzi na to, ze pewnie tu sie przejde marcem do sklepu. Przynajmniej Adorame maja

Komentarz

• sal
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 1122

Zamieszczone przez Lulu1988
                      zeby tak euro wysoko stalo to by dobrze bylo. Po obecnym kursie wychodzi, ze tyle samo zaplace tutaj tzn w Atenach, a bedac tylko 13 dni w PL nie wiem czy zdaze odebrac CBack.
                      13 dni Ci nie wystarczy na zrobienie ksera rachunku, wycięcie kodu kreskowego, wydrukowanie kilku stron i wysłanie ich do Irlandii?
                      Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Max_im
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 668

rimex
                        ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Krasuski
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 279

eurocamerapl - kupiłem u nich kilka rzeczy i polecam tą firme.
                          po pracy
                          www.krzysztofkrasuski.pl

Komentarz

• Lulu1988
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 522

Zamieszczone przez sal
                            13 dni Ci nie wystarczy na zrobienie ksera rachunku, wycięcie kodu kreskowego, wydrukowanie kilku stron i wysłanie ich do Irlandii?
                            na to wystarczy 13 dni, ale chcialbym miec ten CB w rece, a nie czekac na niego do lipca, kiedy to znow bede w PL. Tu przynajmniej na spokojnie wszystko zrobic, tylko....czy CB jest na terenie calej Europy

Komentarz

Pracuję...