[battle] pelnia ksiezyca 02.04 godz. 19.16

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • miszaqq
    Uzależniony
    • 2006
    • 678

[battle] pelnia ksiezyca 02.04 godz. 19.16

Witam, moze cos trudniejszego niz zwykle ? Rozpoczal nam sie piekny miesiac kwiecien plecien, wiec moze jakis kwietniowy battle ? Jako ze jutro wypada pelnia ksiezyca, tak okolo 19:16 to proponuje maly battle na Ksiezyc w pelni, ale zeby zadanie utrudnic to musi to byc koniecznie jego CIEMNA STRONA, ta widoczna od ziemi to za latwe zadanie - jacys chetni ?
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
  • micles
    Zablokowany
    • 2006
    • 4359

e? To co, może mała zrzutka na lustro 1000m/1000m? Postawimy sobie je tak za księżycem i focimy!

Komentarz

• Tomasz1972
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3042

Zamieszczone przez miszaqq
      Witam, moze cos trudniejszego niz zwykle ? Rozpoczal nam sie piekny miesiac kwiecien plecien, wiec moze jakis kwietniowy battle ? Jako ze jutro wypada pelnia ksiezyca, tak okolo 19:16 to proponuje maly battle na Ksiezyc w pelni, ale zeby zadanie utrudnic to musi to byc koniecznie jego CIEMNA STRONA, ta widoczna od ziemi to za latwe zadanie - jacys chetni ?
      Prom mi się zepsuł i nie dam rady polecieć . Serwis nie ma części , będą za 1,5 roku

Komentarz

• comatus
        Uzależniony
        • 2006
        • 725

kurna, a musi być z jutra?
        bo mam takie, ale z lutego

Komentarz

• esteper
          Uzależniony
          • 2006
          • 635

Dobra ja mogę kogoś podrzucic bo mój prom jest na chodzie. Tylko trzeba ogarnąc zrzutkę na paliwo rakietowe i browar Jakby ktoś pytał po co browar to już mówię - podróż trochę trwa a nie tylko prom potrzebuje paliwo
          5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• mrek
            Początki nałogu
            • 2004
            • 331

Zamieszczone przez Tomasz1972
            Prom mi się zepsuł i nie dam rady polecieć . Serwis nie ma części , będą za 1,5 roku
            Więc zbierajmy złom, na kosmiczny prom. Jak kiedyś napisał poeta Poniedzielski.
            Pozdrawiam
            Marek
            -----------
            canon user

Komentarz

Pracuję...