Polecam wszystkim mieszkających w okolicach Myślęcinka na wybranie się w plener. Nie wiedziałem że tam jest aż tak ładnie i fotogenicznie! Gdyby nie ograniczenia sprzętowe to fotki byłyby miodzio. Jednak nadal A95 utwierdza mnie, że powinienem zamienić go na lepszy model
Myślęcinek - odkrycie roku
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
No właśnie z dziecinnych spacerów jak miałem ~5 lat to pamiętałem tylko górki bo pewnie to było dla mnie największą atrakcją, teraz światopogląd się zmienił i widzimy piękno w rzeczach kiedyś będących normalką i na odwrót.Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
Myślęcinek jest niczego sobie, ale osobiście wolę park w Ostromecku :wink: Jeżeli nie byłeś to warto się tam przejść. Szczególnie, gdy się już trochę zazieleni oraz kwiatki zaczną kwitnąć.Komentarz
-
za Ostromeckiem jest podobno super punkt widokowy na Wisłe. Skocze do kumpla to przypomni mi nazwę.Pozdrawiam RysiekKomentarz
-
To żałuj!Super sprawa.Do tego niesamowite są tereny leśne w okolicy ,,źródełka''(kawałek za tym ośrodkiem ekologicznym czy jak mu tam).Głównie jeżdżą tam rowerzyści samobójcy,a labirynt dróg zjazdowych może przerazić.W Ostromecku za to ja nie byłem,ale z tego co kojarzę to jest to za fordonem?Czyli po drugiej stronie miasta
||GaleriaKomentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz