Wyświetlacz 400D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hellfire
    Początki nałogu
    • 2006
    • 414

Wyświetlacz 400D

Wczoraj wysiadając z auta wypadł mi aparat i spadł na ziemię. Rano, chcąc go przygotować do dzisiejszych fotek okazało się, że cały wyświetlacz jest rozwalony. I teraz pytanie ile takie coś może kosztować i czy mam szanse na naprawę gwarancyjną? Nie używałem wyszukiwarki bo mi reklama Sigmy zasłania.
  • tomygun
    Bywalec
    • 2006
    • 204

Poza tym że łącze się w bólu z Tobą, to z tą wyszukiwarką to dość śmieszne co mówisz. Dużo o tym pisano na forum, zresztą gdy dasz, przynajmniej w firefoxie, otwórz w nowej karcie, problem wyszukiwarki znika, życzę abyś znalazł równie proste i mało kosztowne rozwiązanie problemu głównego...
    GALERIA CB <========> GALERIA

Komentarz

• Nawrot
      Bywalec
      • 2006
      • 115

Mogę tylko powiedzieć ze miałem to samo w kompakcie (canon s60) i za wymianę na Żytniej zapłaciłem dokładnie 48zł + wysyłka. Ale tam wyświetlacz 1,8". I powiem tylko, że mimo, że w serwisie, to i tak ślad niestety zostaje. Proponuję po prostu zadzwonić do serwisu Canona i wszystko powiedzą.

Szans na wymianę gwarancyjną niestety nie ma, nawet za przesyłkę musisz płacić. Chyba że wciśniesz jakąś dobrą ściemę, że to np. od mrozu

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

No raczej tylko Żytnia Cię ratuje. Ja bym nie ściemniał. Po prostu zadzwoń i zapytaj co i jak.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• Hellfire
          Początki nałogu
          • 2006
          • 414

Jutro moje maleństwo odjeżdża z Kochaną koleżanką do Warszawy na Żytnią. Koszt samego wyświetlacza to 240zł + robocizna, którą ustalą jak aparat będą mieli u siebie. Morał taki, że trzeba uważać co się robi ze sprzętem.

Komentarz

• deejay24h
            Bywalec
            • 2007
            • 168

Wydaje sie że cena rozsądna..
            Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery

Komentarz

• Hellfire
              Początki nałogu
              • 2006
              • 414

Dzisiaj aparat wrócił do mnie Jest znowu cały i zdrowy, a to wszystko za "jedyne" 333,50zł! Mam nadzieje, że to ostatnie odwiedziny na Żytniej.

Komentarz

• Barth
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 38

Hey!

Widzę że masz ustawione zdjęcie 300D to tak apropos canona czy to
                zamiłowanie do MB?
                Pytam bo ja mam 240D hehe... Zapraszam na forum MB/8

http://www.w114-115.org.pl/forum/

Pozdrawiam i powodzenia z nowym LCD
                400D, 18-55 , 50mm 1.8 II

Komentarz

• Hellfire
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 414

Avatar to z powodu Canona, bo miałem kiedyś 300D Mercedes sąsiada, ale zdaje się, że już zakończył swój żywot na złomie.

Komentarz

Pracuję...