Cano 70-200 L f/4 - Gdzie można przetestowac w okolicach Katowic

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ecki74
    Początki nałogu
    • 2006
    • 289

Cano 70-200 L f/4 - Gdzie można przetestowac w okolicach Katowic

Witam. Czy może ktoś wie , gdzie w okolicach Katowic można przetestowac na swoim aparacie obiektyw 70-200 L f/4 ??
    Gdyż rzadko kto posiada ten obiektyw "na półce" - więc szukam jakiegoś sklepu.
    Ostatnio edytowany przez ecki74; 7696.
    -owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
  • ecki74
    Początki nałogu
    • 2006
    • 289

No chyba nie ma takiego sprzetu "na półce" w okolicach katowic !!

Komentarz

• czajna
      Początki nałogu
      • 2005
      • 401

Wpisz w wyszukiwarce użytkowników miasto (katowice lub pobliske) i napewno znajdziesz kogoś kto ma 70-200 i się z nim umówisz na pw...
      Np. http://canon-board.info/member.php?u=693

Szukaj po stopkach i ilościach postów i jak często są aktywni (najczęściej te osoby mają więcej sprzętu)...

Komentarz

• JaBlam
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1304

Ja jestem z Kraka wiec jesli masz czas to Silvuple... W Katowicach bede w dniu 20 Marca ale to bede z powodu koncertu Dzemu w Bedzinie wiec nie sadze ze 20 minut wystarczyloby ci na test

A na polce nie znajdziesz bo zwykle sprzet w tych cenach sprowadza sie na zamowienie, poza tym przy 4 IS 4, 28 , 2.8 IS nie sadze aby komus oplacalo sie to trzymac na polce.

----------------------------------------
        Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• ecki74
          Początki nałogu
          • 2006
          • 289

Dziękuję za podpowiedź w wyszukiwaniu.
          No a co do trzymania na półce , właśnie dlatego jest ogólnie problem z takim testem , choć w przypadku L nie powinno być żadnych problemów, lecz można np zacząć kombinować czy ma to byc f4, f4 IS czy może f2.8 !!

Co do przetestowania 70-200 - to mogę ja zawsze pojechać do Krakowa i tam wykoanać parę fotek (JaBlam) ??
          Ostatnio edytowany przez ecki74; 7696.

Komentarz

• tdfoto
            Początki nałogu
            • 2006
            • 292

Zamieszczone przez ecki74
            Dziękuję za podpowiedź w wyszukiwaniu.
            No a co do trzymania na półce , właśnie dlatego jest ogólnie problem z takim testem , choć w przypadku L nie powinno być żadnych problemów, lecz można np zacząć kombinować czy ma to byc f4, f4 IS czy może f2.8 !!

Co do przetestowania 70-200 - to mogę ja zawsze pojechać do Krakowa i tam wykoanać parę fotek (JaBlam) ??

Pracuje w Tychach od poniedzialku do piatku 8-16 wiec po 16 moze sie spotkac i poakazac Ci 70-200/4 ....
            dzwon 501490164
            Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
            Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Komentarz

• JaBlam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1304

Nie ma sprawy. MOzna sie umowic. W sumie w Katowicach jak chcesz to jestem we storek ale jak pisalem nie za dlugo.

----------------------------------------
              Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Pawlo
                Coś już napisał
                • 2006
                • 57

W Bielsku-Bialej kilka eLek 70-200 f4 znajdziesz to przetestowania, kolega w Zywcu 70-200 2.8 ma takze
                Moje graty...

Komentarz

Pracuję...