Sigma 18-200 z OS
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ciekawe kiedy test na optyczne.pl
-
Mówisz o 200-500?
Po 18-200 OS nie spodziewałbym się dużo więcej ponad poprzednią wersję tego obiektywu. Nie ma cudów, taki zakres zooma przy tak małej wielkości obiektywu po prostu nie może wyjść dobrze... i jeszcze udało im sie żyroskop w tym zmieścić
Nie ważne czy napiszą -135mm czy -200mm, zawsze długi koniec nie nadaje się do niczego.Komentarz
-
No jak nam Sigma zechce podesłać 200-500 f/2,8, to poprosimy o wysyłkę razem ze statywem i głowicą
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Sorry za małe OT.
Arku, z racji kontaktów z przedstawicielem Sigmy na PL, czy mógłbyś zapytać u nich, jaką logiką kieruje się Sigma przy wyborze, które szkła mają mieć HSM, a które nie? Nie ukrywam, że chodzi mi głównie o standardowe zoomy.Komentarz
-
-
Bardzo wątpię żeby to ktoś tam wiedział. Zresztą co by taka wiedza Ci dała, bo to że nie ma w tym żadnej logiki to fakt."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
jedenastokrotny zoom, stabilizacja obrazu !!!...
i każdy łyknie...:PCanon EOS Rebel; Canon Pixma 4500Komentarz
-
Z czystej ciekawości
.
Poza tym, dlaczego mają nie wiedzieć?
Przecież mają managera produktu od Sigmy, pewnie jeździ na szkolenia, to coś tam (oficjalnie i nieoficjalnie) powinien wiedzieć.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz