[Andy Katz] - rozne zdjecia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

[Andy Katz] - rozne zdjecia

tak przy okazji przegladania strony Contaksa zerknalem w ich Contax Masters i znalazlem takiego faceta

The photographs created by Andy Katz have taken him around the globe. From the Old Country in Eastern Europe to the California wine country, which he now calls home, his subjects are as diverse as his travels and adventures. From landscapes to still life imagery and portraits, Andy’s images are avai

lacze mi ssie i za duzo tej strony jeszcze nie poogladalem, ale poki co prezentuje sie niezle. pomyslowe, ladnie grane swiatlem zdjecia. i piekne slajdowe kolory

a przy tym autentycznie sensowna strona. czysta, czytelna, z dobrze rozwiazana galeria

(link dla iczka: http://www.cartright.com/ nie jakies tam landszafty tylko konkretne bimbalki )

EDIT: obejrzalem wiecej (landszaftow mam na mysli). kurcze, niezly gosc jest. naprawde konkretny koles

EDIT2: no dobra, momentami jest nieco "cheesy" pardon
    Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
    www albo tez flickr
  • Fotoaparatka
    Coś już napisał
    • 2006
    • 72

Śliczne zdjęcia i ładna prosta galeria:-)

Komentarz

• iczek
      Uzależniony
      • 2004
      • 711

akustyk - dzieki za link na "bimbałki"
      Co do Andiego to jakos tak mnie nie przewrocił na podłoge. Kilka perełek sie znalazło, ale jakos tak nierówno.
      A co do Josepha to tak jakos "prostacko" to foty robione. Ja ostatnio jestem na Ty z konceptualizmem w fotografii Jezusie, ale tekst
      Niemniej wole troche bardziej stylizowane fotki. Polecam sesje z ostatniego Twój Styl - te na sali gimnastycznej. Fajny pomysl, fajne stylisz i fajne swiatelko
      FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
      Ptaki
      Portrety
      Pejzaż

Komentarz

Pracuję...