Nowości od SONY na PMA!
Zwiń
X
-
Nowości od SONY na PMA!
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tagi: Brak -
I bardzo dobrze. To jedyna firma, która ma potencjał, żeby zrobić szybko konkurencję Canonowi. Nie szkodzi, że słabo rozpoznawana w fotografii, skoro głęboko siedzi w mediach (TV). -
Jeszcze trochę więcej zdjęć:
Fakt że ta pro to brzydal nieziemski
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Nie ma co biadolić
. Wygląd ma jaki ma ale ważne, że jest nadzieja na jakiś ruch w segmencie semi-pro i pro. Bo dotychczas to kiszka kompletna i papierowe zapowiedzi.
Kapitan Wagner
Komentarz
-
no brawo... niech jeszcze ktos to oficjalnie potwierdzi i to bedzie oficjalnie "made my day". znaczy sie, ze oprocz Canona sa jeszcze na rynku gracze zainteresowani wypuszczaniem aparatow i obiektywo, a nie tylko plastikowych wydmuszek za 500$ i rownie syfiastych denek od sloikow do kompletuKomentarz
-
Kolekcjoner, taki wygląd okolic lampy błyskowej daje nadzieję na porządny wizjer z pryzmatnem
Gdzie ten nikon d3 ?
350d+grip, tamron 28-75/2.8Komentarz
-
Komentarz
-
dobra... to polece z grubej rury?
widzicie realna szanse, ze ten wyzszy model bedzie FF lub "prawie jak FF"? bo kopulka celownika wydaje sie po byku i niekoniecznie jak na APS-C...
jeez... niech to bedzie prawda. proooosze...
nie no... nie myslalem, ze bede tak kibicowal firmie od discmanow i playstation
Komentarz
-
-

Komentarz