EOS + EF-S 18-55mm + konwerter szerokokatny ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Othbaal

EOS + EF-S 18-55mm + konwerter szerokokatny ?

Witam

jestem nowy, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, jesli nie prosze o poprawke.
    Mam takie male pytanie, czy mozliwe jest i jak by to wygladalo gdyby do standardowego kitowego obiektywu Canona EF-S 18-55 podpiac szerokokatny konwerter ?? cos takiego http://www.allegro.pl/item168322815_..._warszawa.html
    Czy probowal ktos czegos takiego ??? Zalezy mi bardzo na szerokim kacie, a nie stac mnie chwilowo na nic lepszego
  • Krzychu
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3611

Dać to się da, ale sądze że wyglądało by to (zdjęcia znaczy się) dramatycznie...
    Moim zdaniem szkoda wydawać pieniądze na takie rzeczy...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Komentarz

• Saurus
      Początki nałogu
      • 2006
      • 269

Widać piękną beczkę na samplu z aukcji z założonym tym czymś, za PRLu może budowano krzywo ale nie w taki sposób
      Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
      "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

• popmart
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1721

ale lipa
        i to nie z powodu beczki

Komentarz

• qwerty1237
          Bywalec
          • 2005
          • 240

No te rogi nie wygladaja rewelacyjnie...
          D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Uzyj opcji szukaj.. Juz dawno odpowiedzialem ta te pytanie i sam tego uzywam..............

http://canon-board.info/showthread.p...highlight=King

zajrzyj tutaj.. gdzies tam w koncowych odpowiedziach masz fotki z takim konwerterem.
            Tyle ze ja podpinalem go do Tamrona 17-50 i mam taki na 67 mm wiec nie musze uzywac zadnych redukcji.. ale z tego co pamietam na 58 mm jeszcze szybciej dostaniesz. Abberacje czasem wystapia ale na moim nie ma az takiej beczki jak widzialem tutaj na samplu z autkiem. Ja mam konwerter Digital King. Zaplacilem 245 zl.. do tego co potrzebuje to starcza mi. Na twoje pytanie musisz sobie odpowiedziec sam udajc sie do sklepu i pomierzyc rozne. Gotowej ci nikt nie da. Ja tez musialem ruszyc tylek bo na forum tylko na gdybaniu sie konczylo
            Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

Pracuję...