Dlugie canony taniej !!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nie jest wykluczone że to odpowiedź na zapowiadane nowe stałki Nikona ze stabilizacją."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
no niepowiem to jest jakas pocieszajaca wiadomosc, chociaz osobiscie wolalbym aby to ceny np. 16-35 2.8L, 24-70 2.8L, 70-200 2.8L pospadały o właśnie takie 40% ...................przepraszam rozmarzyłem się
Komentarz
-
-
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
No to czekam na 300/4 IS za 2600, hue hue.Komentarz
-
No też o tym słyszałem ale w aspekcie nowej linii szkieł. Wiekszość tzw. "pewnych" informacji przed PMA okazała się nic nie warta
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Tam w Japonii mają inne priorytety. Być może brak dostępności 50L i jednoczesna zapowiedź (we wrześniu) 1Ds3 mogłaby wywołać np. polewkę na żółtych forach.
Mam nadzieję, że 1Ds3 to będzie taki sprzęcior, że będzie wielkim obciachem dla Canona jeśli wraz z nim nie dadzą chociaż* wiaderka (200/1.8 )
* - mogą dać i wiaderko i gotową, nową linię supertele, czego wam i sobie życzę
the silence is deafeningKomentarz
-
TO bzdura totalna
300 f2.8 IS kosztuje w BH w NY bez łaski 3750 USD, model f4IS 1099USD, model 400 f2.8IS 6299USD. Facet bzdury wypisuje na tej stronie.
To żadna obniżka - to jak u nas - przekreślaja cenę z sufitu i jest okazja.
Nie ma się czym podniecać. Nawet w abfoto.pl kosztuje 5760 USD czyli taniej niż było w Amazonie (mimo chorego VATu, podatków i marż)!
Wow to u nas była okazja!!!
ROTFL
PS
Ktoś na chyba trollinguje
Ostatnio edytowany przez ErnestPierwszy; 4745.Komentarz
-
-
835 USD (poprzednio 1999 USD, obniżka o 42%)

Uwaga! Maturzyści giertychowi atakują!650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
????
Komentarz