Bezpłatne Warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu [Kraków 23-25 lutego]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dziks

Bezpłatne Warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu [Kraków 23-25 lutego]

Serwis SwiatObrazu.pl, jako organizator bezpłatnych warsztatów Cyfrowa Kreacja Obrazu 2007, w najbliższy weekend serdecznie zaprasza wszystkich z Krakowa i okolic. Impreza planowana jest jako cykl warsztatów w różnych miastach w Polsce (Kraków, Nowy-Sącz, Łódź, Wrocław, Kraków, Krynica-Zdrój, BielskoBiała, Kraków). Kraków rozpoczyna cały cykl. Podczas pierwszych warsztatów prezentowana będzie praca z modelką i światłem studyjnym, zagadnienia profesjonalnego druku, kalibracji systemu (monitor, aparat, drukarka). Specjalną atrakcją jest także wieczorne spotkanie oraz prezentacja fotografii wybitnych fotoreporterów Gazety Wyborczej - Grażyną Makarą, Pawłem Piotrowskim i Tomaszem Wiechem.

Najbliższe warsztaty będą odbywały się w krakowskim Bunkrze Sztuki. Wymagana jest jedynie rejestracja - http://swiatobrazu.pl/cko2007
    Ostatnio edytowany przez Gość; 9515.
  • Bagnet007
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1344

Ja będę w sobotę na pokazie lens'ów SONY 8) a co. Razem ze mną będzie Marcin "mkwiek" z CB. Czy ktoś jeszcze się zjawi ?

Komentarz

• dziks

Przypominam o rejestracji. Dzieki temu bedzie darmowe wejscie. Jednoczesnie w Bunkrze odbywa sie wystawa i jesli ktos nie bedzie u nas zarejestrowany aby wejsc na warsztaty bedzie musial zaplacic w kasie jak za normalne wejscie do Galerii.

Do zobaczenia.

Komentarz

• eternus
        Uzależniony
        • 2004
        • 668

Ja sie chcialem wybrac - nawet sie juz zarejestrowalem. Ale jakos marnie to widze, zeby mi sie jednak udalo zjawic.
        EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
        "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
        że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• mkwiek
          Uzależniony
          • 2006
          • 862

tak tak, potwierdzam, będę z Bagnetem
          I am FX

Komentarz

• Bagnet007
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1344

Całkiem fajnie było. Fajny był też "obiekt" do fotografowania w mini-studio Czy będzie jutro ktoś na losowaniu nagród ? I czy był jeszcze ktoś dziś ?

Komentarz

• azael
              Coś już napisał
              • 2006
              • 68

Zamieszczone przez Bagnet007
              Całkiem fajnie było. Fajny był też "obiekt" do fotografowania w mini-studio Czy będzie jutro ktoś na losowaniu nagród ? I czy był jeszcze ktoś dziś ?

Można się już pooglądać ;-)
              EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
              D700 / F80 + 14-200
              Pentacon Six + 50,80,180
              Bronica SQ-Ai + 50,80,150

Komentarz

Pracuję...