[Battle]venio vs thorin

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Venio
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1084

[Battle]venio vs thorin

No i znow spotykamy sie. Wyzwwanie postawiłem dziś ja... troche nieooficjalnie (bo nie na forum) ale jest. Battle na reportaz z OSWIECIMIA z obozu Auschwitz. Temat troche trudny bo postanowilismy nie fotografowac jakis tam budynków, baraków czy innych drutwów kolczastych tylko ukazanie na zdjeciach ludziii zwiedzających ów obóz. A wiec -> 4 zdjęcia, dwóch zawodników, jaden temmat... FIGHT!!

PS. Przepraszam za wszelkie błedy ortograficzne, interpunkcyjne, czy poprostu brak taktu i kultury ale pisałem tego posta troche "niedyspfsponowanyyy" ojojoj bedzie głowa bolała jutro ^^ hrhrhr
  • pazurek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1294

Ja rozumiem ze walka, zmagania, emocje... no ale naparzac sie obiektywami to juz sie chyba nie musieliscie, he?
    http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• Venio
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1084

Zamieszczone przez pazurek
      Ja rozumiem ze walka, zmagania, emocje... no ale naparzac sie obiektywami to juz sie chyba nie musieliscie, he?
      Pazu, nie do mnie z tymi pretensjami :P

Komentarz

• thorin
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1990

tia, bitwa zebrala zniwa w sprzecie ale o tym cichosza podnosze rekawice, i uwazaj Venio, bo za tydzien Cie nia spoliczkuje
        Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• Venio
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1084

ufff po wielkim boju trwającym tydzien czasu sonda wreszcie sie zakonczyła. Byłem pewien ze wygra Thorin ale nie wiem jakim cudem nagle pierwszy raz wylazłem na prowadzenie i juz od wczoraj tego prowadzenia nie oddałem
          Gratuluje Krzyskowi udanych zdjęc mimo defektu lensa no i Krzysiu moj drogi czekam na następną bitwe narazie jest 3 do 1 dla mnie

Komentarz

• thorin
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1990

tiaaa 3:1 straszne rzeczy...

no coz nie udalo sie tym razem, wszystkie moje kadry takie same bo w czasie zdjec rozlecial sie naped HSM w niemojej Sigmie 10-20 i sozewki utkwily w pozycji ostrzenia od 24 cm, ciesze sie ze ktokolwiek oddal na mnie glos i ze pomimo wszystko nie sprzedalem czarnuchowi tanio skory.

dziekuje
            pozdrawiam...

... wszstkich
            oprocz farbowanych
            murzynow :P

Komentarz

• Zielony
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2928

Powiem szczerze, że głosowałem na zestaw numer 'ańc' z tego powodu, że występuje większa różnorodność spojrzeń/kadrów/ujęć.
              W twoim thorin (mimo, że też mi się podoba) występują 3 zdjęcia 'spod ściany' - u Venia dwa . U Venia w zestawie wyrzuciłbym jedynkę (imho najmniej ciekawa) - reszta jest dobra. 4'ka z łapy?
              Thorin! Skop 'murzinowi' dupę następnym razem!
              sigpic

Komentarz

• thorin
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1990

Marcin, tyle moglem zrobic, nawet superszerokim szklem jak mozna ostrzyc od 24 cm jestes w stanie zrobic najwyzej tyle, i tak sie ciesze ze moglem jeszcze cos sfocic, a problemy z uznaniem przez serwis gwarancji na to szklo to bedzie echo tej sesji... coz zobaczymy jak sie to odbedzie, jeszcze czas. Czarnuchu, moze przyjdziesz na moje podworko, ostatnio odkurzylem swiatlomierz leningrad 4 bardzo to fajnie wspolpracuje z lubitelem 166, proponuje bitwe bez cheatowania, przy uzyciu tylko tych dwoch narzedzi, mierzenie swiatla cyfra niedozwolone, co Ty na to ?

Komentarz

• Venio
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1084

a bo ja sie na tym znam... w ogole nie rozumiem co ty teraz do mnie napisałes ale ok

Marcin: tak 1ka z łapy walnieta. 1/3 sekundy aż dziw ze ustrzymałem. A ostrosc całkiem przyzwoita. Ostatnio to są moje ulubione czasy w reporterce wszelakiej masci

Komentarz

Pracuję...