[karkonosz] prośba o opinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karkonosz

[karkonosz] prośba o opinie

To moje pierwsze próby z makro. Sprzęt: 350D, adapter na M42, pierścienie, Pentacon 50/1,8. Światło: reflektor 300W, mini namiot bezcieniowy made by pewien salon meblowy (i nie tylko).
    Proszę o konstruktywne uwagi.

• mtata
    Bywalec
    • 2006
    • 115

Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...
    Igor

www.siemien.com

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez mtata
      Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...
      Cos ty... mod ostatnio dostal po uszach ze smie zwracac uwage zamiast w 5 sekund zmienic tytul watku. To ja skulony, po cichutku tylko zmienie tytul a uzytkownicy niech sobie smialo lamia dalej zasady i regulaminy.

Komentarz

• Saurus
        Początki nałogu
        • 2006
        • 269

Algernon? Nie spodziewałem się nikogo znajomego tutaj Potwórzę to co na terrarium napisałem - ja bym tu widział pionowy kadr i objęcie odnóży chwytnych. Chociaż można by też z dołu więcej dać i kwadrat - jednocześnie odnóża chwytne a w tle odwłok i reszta.
        Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
        "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

• karkonosz

Kurde, nie miałem zamiaru łamać żadnych reguł, chyba nie doczytałem zasad... Saurus: jak mówiłem, dziś wieczorem wrzuce na forum kolejne. Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...