[Michael Avlaris] - takie troche "passe"

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

[Michael Avlaris] - takie troche "passe"

hehe... cos dla osob, ktore dzisiaj ulegaja roznym modom fotograficznym (HDR-y, ciecia w kwadraty, ramki ze sredniego, pinhole, sciema polaroida, ...)

jakies 2-3 lata temu dżezi byly kolorowe polowki i zdjecia w podczerwieni. no to polecam poogladac z perspektywy czasu

http://www.photo.net/photodb/member-...75&include=all
    www albo tez flickr
  • czornyj
    Zasłużeni
    • 2006
    • 2626

He, he - jeśli mnie pamięć nie myli, to tobie kolorowa połówka też dziwną nie jest Czyżby nutka autoironii?
    Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

nie myslalem o tym.
      ale owszem, ogladajac wiele swoich starych zdjec tez dochodze do czestego wniosku, ze dzisiaj bym ich tak nie szpecil
      www albo tez flickr

Komentarz

• MacGyver
        Cenzor
        • 2006
        • 7043

IR + kolorowe połówki mają tę przewagę, że to są konwencjonalne metody fotograficzne, a nie tworzenie zdjęć za pomocą komputera, przy małym udziale materiału wyjściowego ;-)
        Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• czornyj
          Zasłużeni
          • 2006
          • 2626

Zamieszczone przez MacGyver
          IR + kolorowe połówki mają tę przewagę, że to są konwencjonalne metody fotograficzne, a nie tworzenie zdjęć za pomocą komputera, przy małym udziale materiału wyjściowego ;-)
          Myślę, że liczą się efekty - nie środki, których użyto do ich osiągnięcia. W ciemni - przy użyciu konwencjonalnych metod - też niejednokrotnie tworzyło się fotografie przy małym udziale materiału wyjściowego. Czasem wręcz BEZ materiału wyjściowego
          Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• MacGyver
            Cenzor
            • 2006
            • 7043

Zamieszczone przez czornyj
            Myślę, że liczą się efekty - nie środki, których użyto do ich osiągnięcia. W ciemni - przy użyciu konwencjonalnych metod - też niejednokrotnie tworzyło się fotografie przy małym udziale materiału wyjściowego. Czasem wręcz BEZ materiału wyjściowego
            Wiem, ale ja jakoś mam awersję do szopowanek :-)
            Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...