Wakacyjny kurs fotografi

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bajo
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Wakacyjny kurs fotografi

Witam !!!
    chciałem sie dowiedzieć czy znacie jakieś kursy fotograficzne organizowane w okresie wakcyjnym i kótre sa godne polecenia!!! może sami gdzieś byliście i możecie cos o takim kursie powiedzieć... mimo że jezcze wakacji nie ma chciałem sie wcześniej zabezpieczyć i wiedzieć
    Pozdrawiam
    Bajo
    Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
  • Bajo
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

pytanie ciągle aktualne ! czekam na odpowiedzi
    Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex

Komentarz

• PatriX
      Bywalec
      • 2005
      • 150

Najlepiej się nauczysz robić fotki na własnych błędach i żaden kurs nic tu nie pomoże :-) Mogą Ci jedynie pokazać jak prawidłowo kadrować itd... Ale to się samemu można nauczyć ... Lepiej wybrać się ze znajimkami w plener i pofocić:-) PoZdrO

www.SIERAQ.digart.pl
      ..::SieraQ::..

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

Ale gdzie byś chciał znaleźć taki kurs? Gdziekolwiek w Polsce?? Czy w wiosce obok? Jak może być Warszawa to mogę zapytać w Europejskiej Akademii Fotografii. Chociaż wątpię, że w wakacje ktoś tam pracuje. W każdym bądź razie radziłbym bym Ci prześledzić wątek o książkach o fotografii i zapodać sobie coś. Czytać. Oglądać. Analizować. Pstrykać.
        sigpic

Komentarz

• PatriX
          Bywalec
          • 2005
          • 150

A co do kurs to poszukaj na stronie Srebrnej Góry ... Tam schronisko PTTK organizowało różne kursy w tym również fotograficzne :-)

www.SIERAQ.digart.pl
          ..::SieraQ::..

Komentarz

• Marcin Kułak
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 42

Mój znajomy chodzi na kursy do Ireneusza Graffa, przewodniczącego Związku Polskich Fotografów Przyrody. Jest bardzo zadowolony, kursy bardzo atrakcyjne cenowo. Graff robi kursy w Wawie, czy w wakacje nie wiem, ale zajrzyj na http://www.graff.art.pl, myślę że znajdziesz tam odpowiedź ;-)

Teraz zauważyłem dopiero, że jesteś z Kętrzyna... no to pewnie info powyższe się nie przyda, ale cóż.

Komentarz

Pracuję...