Mircea BEZERGHEANU - modelki, akty

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szwayko
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2085

Mircea BEZERGHEANU - modelki, akty

A trafilem na oto taka galerie.

http://www.photo.net/photodb/folder?folder_id=529172

Moze nie sa zbytnio wyszukane, ale za to ladne dziewczyny mozna poogladac. Jest troche montazy - tak mi sie wydaje ze czesto modelka jest wtapiana w tlo - zwlaszcza na zdjeciach z woda/laguna.
    Czy mam racje?
    frickr FB
    www.szwajkowski.pl
  • venomer
    Coś już napisał
    • 2007
    • 52

Hmmm. Ogladając galerię pierwsze fotki mnie trochę rozczarowały.. Nie wiem czy był to zamysł autora, ale modelka wydaje sie byc nieostra i przez to efekt wtapiania w tło? Czyżby zdjęcia były poruszone? Nie podoba mi się... Reszta fotek wymiata... Muszę skądś wytrzasnąc takie modelki.. :P
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Komentarz

• slawi_3000
      Uzależniony
      • 2006
      • 568

Z kilku wyjazdów do Bukaresztu wracałem zawsze pod wrażeniem urody Rumunek :-) .

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

fajne laski. zdjecia poprawne ale monotonne jak cholera.

pogrzeb wiecej na photo.net - tam sa duzo lepsi autorzy w temacie dupeczek.
        www albo tez flickr

Komentarz

• M@riusz
          Początki nałogu
          • 2006
          • 348

Modelki są fajne. Zdjęcia poprawne, ale....
          Na mojego nosa brak im polotu.
          Nie wiem, czy to kwestia powtarzających się ujęć, ale rzeczywiście są monotonne i jakieś takie jednostajne.

M@riusz
          Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Komentarz

Pracuję...