buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Zmarła znakomita aktorka Krystyna Feldman [']
Zwiń
X
-
Zmarła znakomita aktorka Krystyna Feldman [']
Tagi: Brak -
-
ehhh codzień wieczór dobre wieści...[*]
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
nie... to zmarł Nikifor.... no cóż.... każdego z nas to czeka... oby tylko dożyć takiego wieku w takim stanie umysłu.... marzenie
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Odnoszę wrażenie, że ciągle odchodzą ludzie wielcy, lub conajmniej nietuzinkowi (JPII, Ciechowski, Niemen, Kapuściński, Jeziorański itd..) a podobnych do nich nie przybywa. Chyba kundlejemy?Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
na śmierć zawsze za szybko[*][*][*]
Co więcej można powiedzieć w małym ciele WIELKA indywidualność, WIELKA artystka ...
Dla polskiej kultury WIELKA strata...Komentarz
-
[*][*][*]
Masakra co to się dzieje... Wczoraj Kapuściński, dzisiaj Feldman... Wybaczcie ale ciekaw jestem kto jutro
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
to odchodzi pewne pokolenie urodzone przed wojna.... wychowane w komunie, twarde, inteligentne a jednoczesnie wrazliwe jednostki... wszystko sie zmienia i nie sadze aby ktos mogl sie "powtorzyc" w przyszlosciOko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
[*] wielka Strata dla kultury i Polaków ... Tylko szkoda bo na horyzoncie nie widać osób, które mogą być godne załatać tą "wyrwę"Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarskiKomentarz
-
No i nie zobaczę jej już w żadnej sztuce a tak chciałem iść na jej nowy projekt autobiograficzny
[*]
Komentarz
-
W!
Ja osobiscie slabo ja lubilem (jej aktorskie dokonania), a wiek juz miala taki ze kazdy dzien to wyzwanie. Nie ma co sie bac smierci, szczegolnie w kulturze chrzescijanskiej, prawda?? Przeciez idzie sie do krolestwa niebieskiego...?
A na szczescie sa tez inni, moze mniej spektakularni i nie grajacy w 'kiepskich', ludzie kultury w tym kraju, nie ma co sie bac.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Cichy, to Twoje ? Świetne. A Pani Feldman szkoda- fajna aktorka5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-

Komentarz