Foto Igrzyska - ciekawy konkurs fotograficzny - wiele ocen od jurorów z całego Świata

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Foto Igrzyska

Foto Igrzyska - ciekawy konkurs fotograficzny - wiele ocen od jurorów z całego Świata

Przesyłam informację o nowym, bardzo ciekawym, konkursie fotograficznym o nowatorskiej formule.
    Uruchomienie polskiej oficjalnej strony konkursu nastąpiło w dniu 23 stycznia 2007.

Prace nadesłane na konkurs będą oceniane przez kilkanaście - kilkadziesiąt składów jurorskich rozrzuconych na całym Świecie.
    Oceny poszczególnych składów będą od siebie w 100% niezależne, a o ostatecznym wyniku zadecyduje suma zebranych przez zdjęcie ocen. Wyniki będą publikowane w czasie rzeczywistym na stronie konkursu.

Konkurs rozgrywany będzie w 6 kolejnych blokach tematycznych, a fotograf, który zbierze najlepsze oceny w każdym z bloków tematycznych zostanie Mistrzem Fotografii Roku 2007.

Więcej informacji o konkursie znajduje się na stronie: www.fotoigrzyska.pl

Lista składów jurorskich nie jest jeszcze zamknięta i w dalszym ciągu można zgłaszać chęć współpracy w charakterze jurora w konkursie. Szczegółowe wymaganie dotyczące jurorów znajdują się na stronie: WSPÓŁPRACA
    Na obecną chwilę potwierdzone zostało uczestnictwo jurorów z Niemiec, Szwecji, Czech, Kanady, USA, Malezji, Tajwanu i Polski.
  • thoot

pomysł fajny...
    ...ale 2 PLN + VAT za zgłoszenie zdjęcia do konkursu? hmm...
    ...i dlaczego są dwie kategorie 'pejzaż'?

tak czy inaczej powodzenia ;] ja raczej nie startuje

Komentarz

• esteper
      Uzależniony
      • 2006
      • 635

Brałem udział w konkursie Canon'a, może teraz Foto Igrzyska... Hmm Trzeba się dobrze zastanowic. Ale życzę tym którzy chcą wygrac, takich zdjęc żeby zajęli pierwsze miejsce
      5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Komentarz

• Oakhallow
        Początki nałogu
        • 2005
        • 258

Fajne to międzynarodowe jury - polacy + polonia. A do tego jeszcze opłata za zgłoszenie...

Oakhallow

Komentarz

• adamek
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2265

ale w wielu konkursach jest opłata...
          i to najczęściej większa...
          Miłego dnia
          adam jastrzębowski
          cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
          tu tu

Komentarz

• Foto Igrzyska

tia ... 2,44pln rzuca na kolana.

Komentarz

• Marcin Kułak
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 42

Wyjątek z regulaminu:

"Każdy z autorów może nadesłać dowolną liczbę zdjęć na każdy z tematów."

To w połączeniu z faktem, że każde zdjęcie ma kosztować Cię 2,5 pln zmusza do myślenia... ;-)

A o nagrodach wyrazili się enigmatycznie: "I, II, III nagroda..."

Komentarz

• kris75
                Początki nałogu
                • 2006
                • 413

no taki dziwny ten konkurs troche, nie chce nic zlego specjalnie o nim mowic, ale regulamin daje do zrozumienia, ze sam udzial w konkursie jest juz nagroda a tytul "mistrza fotografii" to najwyzsze wyroznienia jakie mozna sobie tylko wyobrazic.
                ________
                Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
                Immanuel Kant

Komentarz

• Foto Igrzyska

Nagrody w konkursie

UWAGA!
                  Strona z nagrodami w Fotoigrzyskach: http://fotoigrzyska.pl/?str=nagrody

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Przejrzałem stronę, regulamin itp. Moje pierwsze wrażenie: audiotele
                    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• chuckyy
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 482

Zamieszczone przez muflon
                      Przejrzałem stronę, regulamin itp. Moje pierwsze wrażenie: audiotele
                      - publikacja wyników końcowych z uwzględnieniem wszystkich tematycznych wyników składowych do 01.09.2008

to jest najlepsze....
                      | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

Pracuję...