Może ktoś z was ma pojęcie ile może kosztować naprawa? Aparat leciał na ziemię i złapałem go za lampę. Trzask i stopka pękła.
Ułamana stopka 580EX
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
heh... moja 550 tka uratowała aparat, upadek ze statywem na terakotę, lampa przejęła impet, stopka poszła się czesać, ale 5D całe.... bez draśnięciaOko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Złapałem. To właśnie ten mój zbyt mocny chwyt w akcie rozpaczy spowodował tą tragedję
No, ale gdyby uupadł cały zestaw to strach pomyśleć. Dziś byłem na Żytniej, jutro lampa będzie zrobiona, koszt tak jak było to poruszane ok. stówy.
Komentarz
-
mnie także czeka wysyłka lampy na żytnią... chętnie poznam dokładny koszt takiej wymiany.....Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
-
auwo... tez tak myślałem przez chwilę, ale zbiło mnie z tropu to połaczenie elektroniczne - pewnie jakieś styki-kabelki do przelutowania.... robiłes to sam? i jak? łatwa operacja? może zamówię u nich stopkę i niech przyślą....Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
-
dzięki zatem.... zamówię u nich stopkę i sam sobie zrobię dobrze
.....
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Komentarz
-
a jak mi się spodoba to będę częściej wyłamywał i sam sobie robił dob.... to znaczy montował nową
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Komentarz
-
to dobra nowina jakamarus.... liczyłem że stracę ze dwie stówki.... dziękiOko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
Komentarz