ff/bf w 400d ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mruk

ff/bf w 400d ?

witam.
    prosilbym użytkownikow 400d o wypowiedz w tej kwestii czy obserwują w swoich puszkach bf lub ff. planuje wymiane 350 na 400 i jestem ciekaw czy choroby dziecinne juz zostaly wyeliminowane w dslr'ach canona.
  • qwerty1237
    Bywalec
    • 2005
    • 240

Posiadam zestaw jak w stopce i jest sweeeeet.
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Komentarz

• Kubaman
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4709

przeniosłem OT tutaj: http://www.canon-board.info/showthre...672#post264672
      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• redrash
        Coś już napisał
        • 2005
        • 58

No niestety ja mam BF w 400D
        Ale ja to nigdy do sprzetu canona szczescia nie mialem.
        np.G5 musialem dwa razy wymieniac bo jakies wadliwe matryce mi sie trafily

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez mruk
          witam.
          prosilbym użytkownikow 400d o wypowiedz w tej kwestii czy obserwują w swoich puszkach bf lub ff. planuje wymiane 350 na 400 i jestem ciekaw czy choroby dziecinne juz zostaly wyeliminowane w dslr'ach canona.
          Jest z tym dużo mniejszy problem, bo w 400D masz autofokus z 30/20D.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Poza tym juz z doswiadczenia wiem ze czesto gesto obiektywy Canona podlaczane do aparatu Canona cudownie ozdrawiaja Aparaf z jego FF/BF. Kielku uzytkownikow moze Ci potwierdzic.

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Skipper
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1112

jak to powiedziałjeden moj znajomy nikoniarz(oszukując sie ze niby mają lepiej )... kazde body canona ponizej jedynki z fabryki powinni wysyłac najpierw do servisu w celu kalibracji

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• theremin

Witam!

Zamieszczone przez mruk
                (...) planuje wymiane 350 na 400 (...).
                Gratuluję pomysłu....

Jeżeli wszystko co posiadasz to kit, 18-200 i obawy o dokładność AF, to może lepiej sprzedaj i bierz Pentaxa K10D ...

Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...