Firmowy zestaw Canona do czyszczenia matrycy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • slawi_3000
    Uzależniony
    • 2006
    • 568

Firmowy zestaw Canona do czyszczenia matrycy

Dla porządku informuję, że dostępny jest oryginalny zestaw Canona do czyszczenia matrycy (nr kat. SCK-E1). Składa się z podgumowanego stempla o wymiarach trochę większych, niż 1/4 matrycy FF, na który nakłada się folię odtłuszczającą lub usuwającą pyłki. Matrycę przestemplowuje się raz przy razie.
    Ceny nie znam, ale produkt i tak na razie dostępny tylko w Japonii. Opinie zbiera bardzo dobre.
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

No no.. jak to mawiają w hameryce, "hell freezes over" Najpierw spot w 30D, teraz pobłogosławiony przez firmę zestaw do czyszczenia matrycy (przez tyle lat jedynym "dozwolonym" sposobem była grucha)... Co dalej, DirectPrint z mozliwością przeprogramowania na MLU?

Ale patyczki i tak rządzą
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• piast9
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3267

hm... 120PLN(+cło+vat+srat)... Ciekawe za ile czyszczeń. Może te "70" co widać na woreczku? Czyszczenie na sucho więc zero smug itp. W sumie ciekawa opcja. Na pewno wygodniejsza do zastosowania wyjazdowego niż patyczki + izopropanol.
      650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• Earl Grey
        Bywalec
        • 2006
        • 147

Więcej obrazków tutaj:

XOOPS is a dynamic Object Oriented based open source portal script written in PHP.

Ale komentarze raczej ciężko się czyta...

Komentarz

• gwozdzt
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 5780

Zamieszczone przez Earl Grey
          Ale komentarze raczej ciężko się czyta...
          Może tak będzie trochę łatwiej :-)
          http://translate.google.com/translat...language_tools
          Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• KMV10
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2320

Być może właśnie czymś takim czyszczą na Żytniej...

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Zamieszczone przez muflon
              No no.. jak to mawiają w hameryce, "hell freezes over" Najpierw spot w 30D, teraz pobłogosławiony przez firmę zestaw do czyszczenia matrycy (przez tyle lat jedynym "dozwolonym" sposobem była grucha)... Co dalej, DirectPrint z mozliwością przeprogramowania na MLU?

Ale patyczki i tak rządzą
              No a pewnie we wszystkich nowych body będzie dodawany gratisowy wibrator . Zaczyna mnie się ten Canon co raz bardziej podobać .
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• akustyk
                gajowy
                • 2004
                • 12226

hell freezes over, rzeczywiscie. jak tak dalej pojdzie to jeszcze trabanty w uczciwym plastiku i normalnych rozmiarach zaczna wypuszczac. a myslalem, ze predzej Nikon digitalny FF wypusci

swiat sie konczy...!
                www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...