Fotograf ślubny-Warszawa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek_j
    Początki nałogu
    • 2006
    • 352

Fotograf ślubny-Warszawa

Czy zna ktoś adres fotografa do zdjęć ślubnych z Warszawy?Mam na myśli dobrego i takiego co potrafi zrobić bardzo ciekawe zdjęcia plenerowe bo jak się patrzy na zdjęcia to każde jest albo w łazienkach(on klęczy ona podaje rękę,lub siedzą na ławce itd) każdy robi takie same a mi chodzi o jakieś inne ciekawe.Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

www.forumslubne.pl --> tam znajdziesz
    sigpic

Komentarz

• MaciekH
      Uzależniony
      • 2006
      • 662

20D+BG-E2 | 28-105/3.5-4.5 | 70-200/2.8 | 50/1.4 | 580EXII | EF-430 | Naneu | 600R

Komentarz

• tadek
        Początki nałogu
        • 2004
        • 468

trudno by bylo w warszawie znalezc gory albo moze
        chyba ze plener w tydzien robic, mozesz pojechac do orwocka - tam jest jakis park w jablonnej jest tez ladnie
        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• ukasz
          Uzależniony
          • 2004
          • 595

http://www.kalina-studio.com

Nie wiem czy Ci sie spodoba, ale na pewno nie "zwykłe"

Komentarz

• wojtek_j
            Początki nałogu
            • 2006
            • 352

Dziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.
            7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

• Pikczer
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2578

Zamieszczone przez wojtek_j
              Dziękia ten ostatni link tej karoliny chyba widziałem nawet spisałem jej dane.Podobają mi się zdjęcia.A co do wyjazdu po za Warszawę na zdjęcia to nie widzę powodu gdyż i ty można mieć fajne zdjęcia ważne by fotograf miał pomysł bo jak patrzę na zdjęcia innych to tylko postaciami się różnią każdy w tym samym miejscu,w tej samej pozie.
              Trzeba jednak pamietac, ze niestety ale nie nalezymy do zbyt odwaznych ludzi i czesto sami chcemy cos "klasycznego" a nie oryginalnego

Komentarz

• juliam
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 28

tu sie prowadzi dyskusje na temat slubnych http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...494428&v=2&s=0

nie wiem tez jaka cene wchodzi w gre bo dobrego mozna znalezc
                www.juliamolner.com

Komentarz

• Kalina
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 292

Zamieszczone przez wojtek_j
                  Dziękia ten ostatni link tej karoliny
                  Kurcze jakiej karoliny?;]
                  Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• DamianPa
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 48

Dobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.

Natomiast myślę, że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem fotografa, którego ślubny warsztat będzie ci się podobał - na szczęście (dla obu stron) średnia gustu dostosowuje się do poziomu oferowanych usług ;-)

Komentarz

• Marcin Kułak
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 42

Zamieszczone przez DamianPa
                      Dobrych fotografów ślubnych w Warszawie nie znam. Zresztą w ogóle pod tym względem na naszej szerokości geograficznej panuje straszna nędza i chałturnicza fuszerka.
                      Well... A co masz na myśli pisząc "dobrych"...? Ciekaw jestem Twojej definicji... ;-)

Komentarz

• aniaewa

Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"

Komentarz

• Marcin Kułak
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 42

Zamieszczone przez aniaewa
                          Ja Ci podam moją: "więcej niż ostro i kolorowo, filozofia, klimat"
                          Filozfia i klimat są wyczuwalne na zdjęciach np. Kaliny, więc ciekaw jestem czemu Bagnet nie zaliczył jej do dobrych fotografów ;-)

Komentarz

• aniaewa

Jak zwykle kwestia gustu. U Kaliny reportaż w dobrym kierunku idzie ale plener mnie nie porusza. Ogólnie nie jestem miłośniczką plenerów.

Komentarz

• Kalina
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 292

Plener - to zdjecia aranzowane. Tu tez duzo zalezy od pary, choc oczywiscie rola fotografa jest kluczowa.
                              Ja czuje sie coraz lepiej w obserwowaniu i lapaniu chwil, dlatego tez stawiam na reportaz, z plenerem tez staram sie isc w tym - reportazowym - kierunku, ale nie zawsze, nie z kazdym wychodzi w stu procentach.
                              Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

Pracuję...