View Full Version : Download...

Vitez
10-01-2005, 13:57
Dorzucilem kilka linkow do downloadu.
Dla tych co nie widza w menu dzialu download podaje bezposredni link : http://canon-board.info/dload.php 8)

Szczegolne podziekowania dla cybergarden.pl - wiekszosc linkow do nich prowadzi :)

Sa poszukiwane wiele razy linki do np A85 czy S1 IS, do A400 ktos szukal nawet po angielsku - jest link ogolny do wszystkich instrukcji po angielsku.
Czekam jeszcze na instrukcje do 550EX od santiblue i tez wrzuce do siebie i podlinkuje w downloadzie :)

Jak ktos zna jeszcze jakies linki - prosze smialo pisac.
Btw wszystkie instrukcje z dzialu download mam tez sciagniete na HDD - w razie potrzeby (jak cybergarden padnie? ) moge udostepnic.

hazan
10-01-2005, 15:23
Dorzucilem kilka linkow do downloadu.
Dla tych co nie widza w menu dzialu download podaje bezposredni link : http://canon-board.info/dload.php 8)

Szczegolne podziekowania dla cybergarden.pl - wiekszosc linkow do nich prowadzi :)

Sa poszukiwane wiele razy linki do np A85 czy S1 IS, do A400 ktos szukal nawet po angielsku - jest link ogolny do wszystkich instrukcji po angielsku.
Czekam jeszcze na instrukcje do 550EX od santiblue i tez wrzuce do siebie i podlinkuje w downloadzie :)

Jak ktos zna jeszcze jakies linki - prosze smialo pisac.
Btw wszystkie instrukcje z dzialu download mam tez sciagniete na HDD - w razie potrzeby (jak cybergarden padnie? ) moge udostepnic.

Postaram sie załatwić jakąś przestrzeń na jakiś serwerze bez limitów transferów i dam znać to przeniesiemy to wszystko.

Vitez
10-01-2005, 22:32
"Btw wszystkie instrukcje z dzialu download mam tez sciagniete na HDD - w razie potrzeby (jak cybergarden padnie? ) moge udostepnic."

Pospieszylem sie z tym tekstem... po ok godzinie sciagania transfer zlecial mi do 0.5 kB/s :? ... jutro sprobuje dociagnac.

Auwo
11-04-2005, 16:57
no i co z downloadem ?

mlody911
24-10-2005, 20:48
I jak wejść do tego Downloadu??
Przejżałem forum o instrukcje Pro1 i jest ponoć w downloadzie, ale jak tam wejść??
Pozdany link nie działa niestety :(
Pozdrawiam i przepraszam jeśli to jest takie proste, a ja nie potrafię tego znaleźć!

Vitez
25-10-2005, 14:15
Od czasu zmiany forum na nowe nie ma juz dzialu Download.

hazan
25-10-2005, 19:37
szukam jakiegos dodatku ale nie chce zeby zbyt powaznie ingerowal w forum - jak znajde cos to zainstaluje.

lec
27-10-2005, 12:06
hmmm, gdzie ten link Downlaod bo chyba slepy jestem - chyab ze nadal nie ma....

ps
Hazan, z miejscem juz nie wyrabiacie ? ile tego by Was poratowalo ?
Update: z tego co widze to masa miejsca na serwerze, wiec nie rozumiem...

hazan
27-10-2005, 16:52
Nie chodzi o miejsce - tylko o dodatke do VB który realizuje funkcje "downloadu". Miejsca mamy b.dużo

lec
28-10-2005, 18:58
nie spojrzalem na daty, zasugerowalem sie Twoja wypowiedzią ze stycznia... :(

Wakul
01-11-2005, 19:38
Witam,
Czyli co nie ma juz działu download i nie ma z kat sciagac instrukcji, a ja bym bardzo pootrzebował polska do PRO 1 . Moze ma ktos na dysku?
Wakul ( pwakul@o2.pl )

lorch
09-01-2006, 23:53
ja potzrebuje instrukcje do s1 po polsku
z gory wielkie dzieki
kontakt@3xw.75.pl

popmart
10-01-2006, 09:33
ojej nawet tu się przenieśli ... do administracyjnych, są oddzielne całe długie wątki o instrukcjach w odpowiednich działach " przyklejone" ufff

Vitez
10-01-2006, 23:21
ja potzrebuje instrukcje do s1 po polsku
z gory wielkie dzieki
kontakt@3xw.75.pl

http://canon-board.info/showthread.php?t=26

Milego czytania :roll: .

Watek zamykam bo download umarl. Zostaja tylko informacje.