Cashback z kuponów na obiektyw

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MMM
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4250

Cashback z kuponów na obiektyw

Czy ktoś dostał z tego zwrot forsy?

Akurat chcę kupić EFS10-22 a tu jest kupon na 100Euro.

Jeszcze jedna sprawa. Jak się wahają ceny w okolicach Nowego Roku? Czy warto poczekać do stycznia (nie mam na myśli promocji tylko ceny ogólnie)
    Digart
  • amper
    Bywalec
    • 2006
    • 123

Zamieszczone przez MMM
    Jeszcze jedna sprawa. Jak się wahają ceny w okolicach Nowego Roku? Czy warto poczekać do stycznia (nie mam na myśli promocji tylko ceny ogólnie)
    z tego co wiem ten czek jest ważny do 31.12.2006
    więc o 100 euro cena nie spadnie, tak myslę

pozdro
    artur
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Komentarz

• maxbmx
      Początki nałogu
      • 2006
      • 364

gdzie kupujesz? tez mam taka ksiazeczke
      Moje zdjęcia
      RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• MMM
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 4250

Zamieszczone przez maxbmx
        gdzie kupujesz? tez mam taka ksiazeczke
        tu jest właśnie problem bo:

"The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the products on the listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries"

Więc cały trik polega na tym żeby zdobyć rachunek właśnie z któregoś kraju z listy bo inaczej ze zwrotu nici.
        Digart

Komentarz

• Rafał Gutowski
          Dopiero zaczyna
          • 2006
          • 49

Witam...
          Ja już miałem przyjemność zabawy w CashBack i to działa.
          Dostałem 50 € zwrotu za 430 EX, a teraz jestem w trakcie realizacji zwrotu za 17-40L.
          Trwa to jakieś 2 do 3 miesięce, ale działa.
          Niestety muszę zaznaczyć, że mieszkam w Niemczech i na sprzęt miałem niemieckie rachunki.
          Ostatnio edytowany przez Rafał Gutowski; 5858.
          EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 ; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...

Komentarz

Pracuję...