Ixus 800

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zulusx

Ixus 800

Może aparat nie jest do filmowania, ale czasem jakąś sekwencję warto uchwycić.Mam stary model "400" i robi to prawie wystarczająco dobrze,postanowiłem kupić lepszy model -"800IS" no i kicha. W aparacie występuje szum /akustyczny/ który blokuje nagrywanie dźwięku /jest nagrany ale ledwie słyszalny/. W serwisie mówią że tak musi być. NIE POLECAM tego modelu, a kupując inne aparaty ze stabilizacją zwróćcie uwagę na ten szczegół.
    A może tak jednak nie musi być - ma ktoś doświadczenie w tej kwestii?
    POZDRAWIAM
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Obawiam się że to chyba nie ten dział .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• Mac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2063

Po pierwsze jak zauważył Kolekcjoner ten post powinien być umieszczony w innym dziale ale mam nadzieję, że moderatorzy o to zadbają.
      Po drugie idź do sprzedawcy i dowiedz się dlaczego masz taki efekt przy nagrywaniu dźwięku, być może aparat jest do wymiany.
      Po trzecie do nagrywania filmów jest kamera a aparat ma takową funkcję ale cudów się nie spodziewaj.
      EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• zulusx

znów ixus800

Nie wiem jak wybrać inny dział,ale skoro już "MAC" mi odpowiedział to chcę podkreślić ,że różnica między 800 a 400 -ką jest cudem/na korzyść 400ki oczywiście/. No i jak pisałem serwis w W-wie powiedział że tak być musi - to dlaczego w danych napisano "nagrywanie obrazów z dźwiękiem.."?
        Pozdrawiam i nie denerwujcie się działem.

Komentarz

Pracuję...