Adobe udostępnia wersję beta Photoshop CS3
Zwiń
X
-
Adobe udostępnia wersję beta Photoshop CS3
Tagi: Brak -
-
niestety Vitez albo XP albo jak gdzies napisales na VISTE bedziesz musial sie przesiasc (tudziez mac os)Komentarz
-
Niestety przespalem downloada RC2... ale po wstepnych opiniach czuje sie zainteresowany. Choc na pewno uzytkoniwcy Win 2000 tez beda w odstawce i zadnych promocyjnych ofert upgrejdu sie nie spodziewam
Nie dla mnie.(tudziez mac os)Komentarz
-
Moge udostepnic wersje RC2 (jutro ostatni dzien i w sobote lece do PL na oczekiwane 2 tyg urplou)Komentarz
-
Czy są jakieś istotne zmiany w porównaniu do CS2?5D| 350D+BG-E3| S15-30| T28-75| C85|
Fotki tutaj: flickr.com/photos/robinfoto i tutaj: plfoto
"Tylko kisielem spłynie prawda" - ruchoporu.org
Komentarz
-
Już jest piątek a na stronie Adobe cisza :P pewnie wrzucą pod koniec dnia :/EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
jesttu:
Darmowa rejestracja jest wymagana oraz trzeba podać serial z CS2, żeby otrzymać dla CS3 beta
Dla Maca rozmiar wynosi ok. 684MB, a dla PC - ok. 338 MB
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...Komentarz
-
Dzięki skrzat, już sciągam
Ciekawe co tak dużo zajmuje :/
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Komentarz
-
-
Właśnie podaje i wyskakuje mi: "Sorry, but the serial number you entered is not eligible for the Photoshop CS3 Beta download. Please try your Photoshop CS2 serial number again, or, if you do not own a license for Photoshop CS2, you can purchase one on Adobe.com and use the serial number to download the Photoshop CS3 Beta."
Dodam tylko że mam legalna zarejestrowaną wer. CS2 PL
30D; EF-S 18-55; EF 50 1.8, EF 24-70L, EF 300 4 IS L, Speedlite 580EX II
Moje zdjęcia: www.fotograba.netKomentarz
-
-
Komentarz