cyfrówka z mp3 :D
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Gry na aparat to tylko kwestia czasu. Już to widzę... z tyłu aparatu 4 przyciski: kwadracik, kółko, trójkąt i krzyżyk
EDIT: albo joystick podpinany przez USB do aparatu

Komentarz
-
Cóż, integrują się te kieszonkowe gadżety elektroniczne, bo tak na to trzeba patrzeć.
Po co mieć po kieszeniach komórkę, mp3 player, małpkę, pendrive, game-boya itd. kiedy można mieć jeden gadżet wielkości paczki papierosów pozwalający zadzwonic do domu, wysłać wiadomość, posłuchać muzyki, pograc w ulubioną gierkę, utrwalić obraz stały i ruchomy, zapisać pliki, a następnie przesłać znajomym za pomocą sieci GSM.
Tylko nie ma tego co mieszać z fotografowaniem. To zupełnie odmienne sprawy.Ostatnio edytowany przez gwozdzt; 3209.Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Komentarz
-
calkiem ciekawy wynalazek, ale ja wole pozostac przy komorce w prawej kieszeni, fajki w lewej, portwel z tyłu MP3 na ramieniu (taki bajer z Creative'a) no i EOS na plecach
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:Komentarz
-
co jest do wszystkieo jest do niczego moim zdaniem
oddzielnie kom oddzielnie mp3 i na koncu aparat
pozdrawiam
p.s. a i jak kto lubie to jeszcze do plecaka psp ;pKomentarz
-
Mogli by to cudo odkurzyć trochę do sfocenia. Trochę obrzydliwa ta fotografia z łupieżem.650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Komentarz
-
tylko patrzec jak w nowy EOD 50D wsadza slot na karty sim, dzwonki polifoniczne, ekran dotykowy z rysikiem, gry Java, WiFi, GPS i nawigacje Tom Tom, wejscie HDTv, małe turystyczne Webasto by ręce zimą nie marzły oraz paszport Polsatu
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
2 w 1? Ja wolę 1 w 1 a nawet 1 w 2
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4xKomentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz

Komentarz