jadę zaraz zawrzeć umowe na focenie ślubu i pani chce umowę na papierze - ja zresztą też tak wole - może ma ktoś wzorzec a jeśli nie to co poza kwotą i zakresem usług powinna taka umowa zawierać??
ma ktoś gotową umowę do ślubnych??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
firme mam.
wiem, że trza zamiescic dokładnie zakres usług, kwotę, zaliczke, pełne dane usługodawcy i biorcy, date i co jeszcze?? Może ktos z was sie na czyms sparzył żeby teraz dmuchac na zimne...??Komentarz
-
Komentarz
-
czyli nie muszę mieć firmy? jak to wtredy robić? jakie pisać dane? jaki to ma być typ umowy?I am FXKomentarz
-
umowa o dzieło załatwia sprawę. Są odpowiednie druki. Piszesz w umowie kto zamawia, kto wykonuje i co ma wykonać w jakim czasie i zakresie oraz kiedy mają być wypłacone pieniądze.Komentarz
-
dzieki i o to mi właśnie chodziło:grin: te dwa linki w zupełności mi mnie zadowoliły, jeszcze raz dzieki:-Dhttp://fotografiaslubna.warszawa.pl/...php?storyid=14
Najlepszy w sieci blog motoryzacyjny! Tutaj znajdziesz informacje ze świata samochodów oraz prowadzani nowoczesnej firmy w Polsce.
5s w goglach
Komentarz
-
Mam cicha nadzieje ze nauczylo cie to w przyszlosci poszukac samemu - 5sek w googlach to krocej niz napisanie nowego watku na forum
.
Dopiero gdy wyniki wysukiwania wlasnego sa niesatysfakcjonujace to wiadomo ze chetni do pomocy na forum zawsze sie znajda... ale lepiej najpierw sprobowac samemu - prosze
.
Komentarz
-
-
Treść umowy między klientem a fotografem ślubnym
Witam
Czy ktoś z Was mógłby podzielić się treścią umowy między klientem a fotografem ślubnym (aby była mowa m.in. o wysokości zadatku itp)?
Ile pronujecie (procentowo) zadatku?
Z góry dziękuję za odpowiedź.Ostatnio edytowany przez Tomasz Urbanowicz; 458.Komentarz
-
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)Komentarz
-
-
Umowa Ślubna.
Witam wszystkich Forumowiczów !!!
Może ktoś z forumowiczów dysponuje fachowo przygotowanym wzorem umowy ślubnej, jaką sporządza się z parą młodą na usługi foto? Chętnie skorzystam. Z góry serdecznie dziękuję !!!Komentarz

Komentarz