porownaj sobie zdjecia z kompaktow i dslr roznych firm
Zwiń
X
-
porownaj sobie zdjecia z kompaktow i dslr roznych firm
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Tagi: Brak -
zabawne... mozna tylko porównać D80 z "amatorskimi" lustrzankami canona... a czemu nie ma takiego 30D np.?
eh :P
-
ale jest np. nokia 6630
Komentarz
-
Mam nieodparte wrażenie ,że tu autorowi chodzi o promowanie NIKON-a. Oczywiście nie chcę być złośliwy !!-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
-
-
Poza tym tak na moje ślepe oko, zdjęcia nie są robione tymi samymi ustawieniami, więc co to za porównywanie.Komentarz
-
-
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=Komentarz
-
Te zdjecie z 20D sa ewidentnie kombinowane. Ciekawe ile Olympus zaplacil kolesiowi za taka reklame
Komentarz
-
Mam zarówno E300 (właściwie, to niedawno przekazałem go żonie), jak i 30D. Z E300 foty wyglądają właśnie w ten sposób. Ogólnie dość ładne - takie trochę cukierkowe, ciepłe kolorki. Z Canona pewnie są to RAW-y kiepsko wywołane, ale tak z premedytacją źle. Nieraz w PS-ie na ustawieniach auto tak właśnie wygląda .CR2Komentarz
-
-
Dla mnie to te zdjęcia (mniej kolorowe - z 20-tki) są bardziej realistyczne. Co do kolorów to są dwie możliwości.
1. Gość nie umie robić zdjęć - nie wie np. co to takiego WB.
2. Nie umie wywołać/ustawić prawidłowo lustrzanki.
Wniosek. Powinien dalej robić kompaktami i to możliwie najprostrzymi, bo lustro zwyczajnie nie dla niego.
Na koniec powiem tak. Mogę sie założyć o sporą sumę, że jestem w stanie zrobić test dowolnych dwóch aparatów (komórki wliczając) w którym udowodnie niezbicie, że jeden jest lepszy od drugiego (w zakresie obrazowania) i na odwrót. PS - to potęga - w przenośni oczywiście.Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Czyli znów się zaczyna udawadnianie wyższości sprzętu jednej firmy nad produktami innych. Widać N i O różnych pomysłów się chwytają aby zwiększyć swoją sprzedaż.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz