CY600K z funsportsu..warto?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szymon zieliński
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 47

CY600K z funsportsu..warto?

Witam..prosta sprawarzymierzam się do tej lampy plus softbox 60*90.Przeszukałem forum ale ciężko o konkretne informacje na ten temat a jak już są to na raz tysiąc pomysłów i człowiek się gubi tym bardziej że nie jestem biegły w tym temacie.Znalazłem zdjęcia człowieka który używa dokładnie takiego sprzętu http://www.obiektywni.pl/autorzy/autor-2199-0-0-0-0.php i przyznam że wygląda to obiecująco.
    350d,5d,kit,tamron 28-75,85mm 1.8.,canon 70-200 2.8 L trochę filtrów,blend,softboxów i chińskich lamp
    www.zielinskiphoto.selia.pl
  • KuchateK
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 4895

Wiesz... Problem z lampami jest taki, ze nawet swiecac najgorszym zlomem zdjecia beda wygladac obiecujaco. A ze lampa sie bedzie sypac ile wlezie i utrudniac zycie jak tylko sie da... Tego na zdjeciach juz nie zobaczysz.
    ...

Komentarz

• hildek

Kuchatek a co moglbys doradzic na poczatek, w miare tanio i solidne? (chodzi o lampy do studia)

Komentarz

• Błajo
        Początki nałogu
        • 2005
        • 473

Ja uzywam i nie narzekam... dziala i tyle
        Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• KuchateK
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 4895

Zamieszczone przez hildek
          Kuchatek a co moglbys doradzic na poczatek, w miare tanio i solidne? (chodzi o lampy do studia)
          Moja uwaga byla bardzo ogolna do Twojego "na zdjeciach wyglada obiecujaco...".

Nie mam nic do lamp z funsports. Wrecz przeciwnie. Slyszalem o nich wiele dobrego i mysle, ze na poczatek sa bardzo dobre. Z alternatyw dostepnych tak tanio nie ma chyba nic innego.
          ...

Komentarz

Pracuję...