POLACY powieźli Rosjan 3:2 - święto narodowe

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szwayko
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2085

POLACY powieźli Rosjan 3:2 - święto narodowe

Sam gralem w siatkowke.
    Nie bylo mnie na swiecie kiedy ostani raz Polacy ograli na mistrzostwach Rosjan.
    Dzień 28 listopada nalezy ogłosić świętem narodowym.
    Rosjanie jadą do domu.
    Przegrywaliśmy 0:2 - nie mogliśmy się odnaleść. Świderski był rozpracowany i nie szły mu ataki. Ale Gruszka, który go zastąpił, Szymański i Winiarski uwierzyli że można. Piekny mecz, nerwy, ale zobaczyć jak Rosjanie się gubią i nie mogą przebić naszego muru to było coś wspaniałego.
    I to nic że teraz ruski gaz podwyższą, bo dla takiego dnia było warto.

A przed meczem tak ironizowali. - Polaków znamy bardzo dobrze i nie raz z nimi wygrywaliśmy. W Japonii też ich pokonamy - powiedział Werbow.
    Niestety, właściwie nie widziałem, jak gra wasza reprezentacja, a dokładnie ją zanalizujemy w poniedziałek, na odprawie. Zwycięstwa robią wrażenie, ale jestem spokojny. Lubię z Polakami grać, bo ich świetnie znam, spotykaliśmy się wielokrotnie, wiem, jak z nimi wygrywać. Będą wielkie emocje, jak zwykle, i dobrze. - mówił Paweł Abramow.

Przed chwila Brazylia zdemolowała Włochów, ale napewno w półfinałach mistrzostw świata znalazły się: Polska, Bułgaria. W drugiej grupie jeszcze mogą wyjść Brazylia, Francja, Włochy.
    Ostatnio edytowany przez szwayko; 311.
    frickr FB
    www.szwajkowski.pl
  • Peri Noid
    Uzależniony
    • 2006
    • 604

Brawo chłopaki. Słuchałem w "Trójce" relacji. Kapitalnie zagrali. Oby tak dalej!
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Komentarz

• Venio
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1084

szkoda ze nie widzialem meczu. gratulejszyn ^^

Komentarz

• Richie
        Uzależniony
        • 2006
        • 625

My w pracy relacja głosowa przez słuchawkę telefonu.Teraz już można uwierzyć w to że jesteśmy w formie i wygrać można z każdym.
        Richie
        FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Komentarz

• Routlaw
          Uzależniony
          • 2005
          • 983

Putin wysłał telegram Kaczyńskiemu:
          Gratuluje STOP, gaz STOP
          14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Reason
            Bywalec
            • 2006
            • 105

Za mięso i gaz :-)

Komentarz

• kami74
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1492

No to moge wziac sie do roboty, bo tak to adrenalina mi sie uszami wylewała i balem sie o klawiature Brawo Polacy !
              5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
              MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Shutter_Way
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 31

niech ja tylko moja kontuzje wylecze liga trwa a ja grac nie moge no ale mecz przedni!! Poooolskaaaa Bialo Czerwoni

Komentarz

• muflon
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 6763

Ha, siatkówka to praktycznie jedyny sport który kiedyś uprawiałem "trochę czynnie" ;-) Relacje oglądałem na wyborczej... BRAWO! Chłopaki wymiatają :-D
                  zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• MacGyver
                    Cenzor
                    • 2006
                    • 7043

Przez ten mecz spóźniłem się 3 godziny do pracy, całe szczęście sam jestem swoim pracodawcą, bo byłaby nagana
                    A zwycięstwo cieszy jak nigdy, zwłaszcza w kontekście obecnych stosunków międzypaństwowych ;-)
                    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Orzeszek
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 26

Mecz był świetny, pierwsze dwa sety szły po myśli ruskich, ale potem Nasi się podźwigneli i im dokopali jak powiedział w swojej relacji Gruszka.
                      50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Komentarz

• szwayko
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2085

W sumie jak kitajcie zakombinuja - np. teraz wygraja duza roznica malych punktow z Serbia, a jutro przegraja gladko z ruskami. No i my jeszcze jutro ogramy Serbie - to Rosja obejdzie Serbie lepszym stosunkiem malych punktow. Ale czy to realne? NA razie pierwszy set Japonce oddali 26:28.
                        frickr FB
                        www.szwajkowski.pl

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

Zamieszczone przez szwayko
                          W sumie jak kitajcie zakombinuja (..)
                          Może niech oni lepiej już więcej nie kombinują... Ja tam kibicuję każdemu kto wtłucze Japonii, za te wszystkie przekręty.

Komentarz

• adamek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2265

Ja czekam aż ktoś wtłucze Acoście za małe punkty - toż to zbrodnia jest.
                            Miłego dnia
                            adam jastrzębowski
                            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
                            tu tu

Komentarz

• muflon
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 6763

Szkoda że w naszej grupie już chyba ciężko będzie, wyp* Japończyków ze strefy 5-8 Choć mam nadzieję, że coś źle liczę ;-)

Komentarz

Pracuję...