Ktoś ma plecak Apollo ComuPack Traveller ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • himi
    Zablokowany
    • 2006
    • 2638

Ktoś ma plecak Apollo ComuPack Traveller ?

Witam, noszę się z myślą zakupu ww plecaka jednak szukam kogoś, kto ma takowy. Zależy mi na zdjęciu wnętrza ze sprzętem. Nie wiem, czy wejdzie mi 30d z gripem?
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

a ma może ktoś ten plecak:
    http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...llo%20plecaki&
    też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• Krzych
      Coś już napisał
      • 2006
      • 96

Z moich doświadczeń wynika że lepiej dopłacić i kupić inną firmę.
      Moje doświadczenia? Jednoczesne wyrwanie dwóch pasków ramieniowych i lądowanie sprzętu (na szczęście) na piętach. Producent stwierdził przeciążenie i "straszne sponiewieranie" plecaka. Paski się odpruwają a od poduszek odrywają się rzepy.
      Ernest Hemingway i Irvin Penn:
      Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
      Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?

Komentarz

• Rafał32
        Bywalec
        • 2007
        • 129

Zamieszczone przez schabu
        a ma może ktoś ten plecak:
        też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć
        Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
        Zapłaciłem 70PLN
        Aparat Foto

Komentarz

• oszin
          Coś już napisał
          • 2007
          • 53

do tego plecaka powinien sie mieścić 30d z gripem. mam ten plecak i 30d i po zapakowaniu jest spory luz. tylko nie wiem skąd zmiana nazwy....
          skoro producent nazywa go tak.....

no i w pierwszym linku z ceną to przegięcie bo zapłaciłem 130 w sklepie a na alledrogo to i po 99 zeta znajdziesz
          mi on jakościowo odpowiada i nic sie nie stało po zapakowaniu mojej "stopki" + lap 15,4 (jakieś 3kg z baterią) ciuchów i kilku puszek wiadomo czego....
          Ostatnio edytowany przez oszin; 11845.
          trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Komentarz

• januszP.
            Uzależniony
            • 2006
            • 634

Zamieszczone przez Rafał32
            Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
            Zapłaciłem 70PLN
            Potwierdzam. Dodam, że 30-ka z gripem + tamron + 70-200/4. W górna komorę 30-ka z gripem + 70-200/4 (na stojąco po środku) Po bokach luz na inne rzeczy np. lampa.
            Schabu zdjęcia do Ciebie wysłałem
            Janusz

Komentarz

• himi
              Zablokowany
              • 2006
              • 2638

Dzięki panowie, już zdecydowałem, wezmę go.

Komentarz

• himi
                Zablokowany
                • 2006
                • 2638

No cóż, ja to chyba za wybredny jestem. Apollo computrekker wrócił dzisiaj do sprzedawcy. Powód: kiepska funkcjonalność. Insert cały lata, przesuwają się komory, plecak jest miękkawy. Dramatycznie wykonano też paski do zapinania ,,na klacie''. Są luźno założone na szelki i zsuwają się po odpięciu. Bez pasków szelki są za szeroko rozstawione i plecak załadowany zsuwa się z ramion.
                Lap 15,5 - acer 3003 wchodzi, ale zamka już nie zapiąłem.

Powyższe zdecydowały o konieczności zwrotu.
                Poza tym plecak robi wrażenie nieźle wykonanego, ale to sprawa wtórna.
                W porównaniu z fomei prv3, którego miałem (dostrzegając wady) apollo jest kiepściutki i dużo słabiej chroni sprzęt. Dodatkowo prv 3 ma pokrowiec.
                To tyle ode mnie, może komuś się przydadzą te ustyskiwania przed zakupem.

Komentarz

• MacGyver
                  Cenzor
                  • 2006
                  • 7043

Ja posiadam plecaczek Apollo Dual Trekker i jedyną jego zaletą okazała się niska cena. Choć sam materiał wydaje się nienajgorszy to produkt ten jest generalnie wykonany dość tandetnie (prujące się szwy, pękające klamerki).
                  Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• himi
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 2638

Ten compu na pierwszy look też robi dobre wrażenie, ale po przyjrzeniu się jest kiepsko. Kompletny brak funkcjonalności, przede wszystkim za szerokie szelki zsuwające się na zewnątrz z ramion. To szczyt. Bez paska na klatę nie wyszedłbym dalej niż wokół domu. Te paski też z resztą słabiutkie, no i zamki.... Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez himi
                      Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną
                      Niech bedzie ze kryptoreklame robie ale probowales Lowepro CompuRovera?

Komentarz

• alekp
                        • 2006
                        • 11

Mam tego travelera i dla mnie jest ok. Mieści się: Canon 300V, KIT, 50mm, 70-300 Sigma, 20 filmów, baterie, Kodak Z740 i inne pierdoły. Był ze mną w górach, na Ukrainie i wszystko ok. Sprzęt w nim waży jakby mniej;p

Mój blog

Komentarz

• himi
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 2638

Zamówiłem lowe mini trekkera

Komentarz

Pracuję...