View Full Version : Co ma być pod 'nickiem" ?
Co ma być pod 'nickiem" ?
Gdyby ktoś nie wiedział o jakie punkty chodzi:
http://canon-board.info/showpost.php?p=246206&postcount=12
A gdzie opcja, że każdy może sobie wpisać tam co chce (do x znaków) i kiedy chce :mrgreen: Na innych forach widziałem. Generalnie śmiać się chce, że takie ficzery mają dla Was/nas znaczenie.
Aha, i powinna być dodatkowa sonda: czy uważasz, że wynik tej sondy w ogóle będzie miał znaczenie :lol:
Pod nickiem proponuje - Date urodzenia, wzrost, rozmiar buta, waga, płeć, orjętacja , ilość dzieci w domu, stan cywilny .... i jeszcze coś by się znalazło. Tylko PO CO??
dentharg 23-11-2006, 11:58 Ja proponuję jeszcze długość.. wtedy to już bitwy będą na całego :)
"Moja szmoc jest większa niż Twoja" :mrgreen:
Najlepiej niech każdy sobie wpisze tam co chce, wtedy każdy będzie zadowolony.
Lepszego rozwiązania NIE MA.
Avadra_K 23-11-2006, 14:12 Mozna wpisać cokolwiek - tylko po co???????
Jak dla mnie to moglyby byc punkty przyznawane przez innych uzytkownikow za ewentualna pomoc merytoryczna czy cos podobnego. Poza tym pokaze to w pewien wymierny sposob doswiadczenie/wiedze forumowicza. Reszte kazdy moze sobie w profilu swoim wpisac.
Jak dla mnie to moglyby byc punkty przyznawane przez innych uzytkownikow za ewentualna pomoc merytoryczna czy cos podobnego. Poza tym pokaze to w pewien wymierny sposob doswiadczenie/wiedze forumowicza.
Ostatnio przyszedł dzieciak jakiś na casting z takim na pół 'klaty' kotylionem: 'Uczeń aktywny na lekcji' :grin: Pewnie matka mu zostawiła, z nadzieją że w castingu coś pomoże :lol: Żałosne...
Więc może kotyliony panowie? :twisted:
[OT]
BTW, to jeden dzieciak się zlał nam ostatnio :roll: Nie wiedzieć czemu bał się powiedzieć, że mu się chce siku :roll: No trudno. Już wyschło :mrgreen:
zielony: to może uśmiechajcie się częściej. ;]
zielony: to może uśmiechajcie się częściej. ;]
Uśmiechy, cukierki - niczego nie brakuje :D
A można wybrać kilka opcji w sondzie?? Jak nie, to nie głosuje. Już mniej więcej wiem kto i co na forum, więc jak chcecie się jeszcze jakoś określać to powodzenia;)
Tomasz Golinski 23-11-2006, 19:04 Kiedyś były fajniejsze podpisy, jakiś kanonier junior i kanonier senior. Te są imho kiepskie.
stdanielo 23-11-2006, 19:52 mi to prawdę mówiąc wszystko jedno
...jakiś kanonier junior i kanonier senior...
kanonier na rencie, kanonier na emerytyrze... :mrgreen:
A można wybrać kilka opcji w sondzie?? Jak nie, to nie głosuje. Już mniej więcej wiem kto i co na forum, więc jak chcecie się jeszcze jakoś określać to powodzenia;)
Dokładnie. Bez sensu ta ankieta ze względu na brak zanaczenia kilku opcji. Jeśli już, to trzeba stworzyć tyle ankiet, ile podanych tu propozycji z opcjami TAK lub NIE.
Kolekcjoner 28-11-2006, 22:56 Fakt że te podpisy są trochę bez sensu :). Może pomysł z tymi punktami jest niezły :).
KuchateK 28-11-2006, 23:01 A jeszcze lepszy jest pomysl zeby je wlaczyc na probe i zobaczyc co sie stanie :D
A wiec niech admin zalaczy takowa opcje (z punktacja) na jakis okres probny (miesiac, czy dwa) i sie zobaczy czy zda to egzamin i w ogole bedzie przydatne. Jesli nie, to trudno wroci sie do poprzedniego stanu.
pzdr,
[OT]
BTW, to jeden dzieciak się zlał nam ostatnio :roll: Nie wiedzieć czemu bał się powiedzieć, że mu się chce siku :roll: No trudno. Już wyschło :mrgreen:
Do czego wy te kastingi robicie ? Do LPR ?
Silent Planet 01-12-2006, 22:12 Co ma być pod 'nickiem" ?
Procent postów w postach.
mattnick 01-12-2006, 22:34 Długość w mm.
ale czego ?? :lol:
stdanielo 02-12-2006, 08:31 Procent postów w postach.
Albo numer buta ;)
Ludziska - nic nie będzie pod nickiem - tak wynika zarówno z ankiety jak i z zdrowego rozsądku. To nie jest forum gdzie sobie będziemy jakieś punkty przydzielać (lub jakieś rangi zasłużonych).
Do czego wy te kastingi robicie ? Do LPR ?
Zdarzają się castingi do tzw 'reklam społecznych', ale LPR jeszcze u nas nie było :-) Pozatym reklamy tv/prasowe, filmy, seriale...
Ludziska - nic nie będzie pod nickiem - tak wynika zarówno z ankiety jak i z zdrowego rozsądku.
Brawo dla tego Pana! Przyznałbym mu z 5 punktów/gwiazdeczek/słoneczek :mrgreen: ;-)
KuchateK 02-12-2006, 17:27 Ludziska - nic nie będzie pod nickiem - tak wynika zarówno z ankiety jak i z zdrowego rozsądku. To nie jest forum gdzie sobie będziemy jakieś punkty przydzielać (lub jakieś rangi zasłużonych).
Skoro mamy oceny watkow i jakos nikomu nie przeszkadzaja to czemu nie oceniac postow?
Skoro mamy oceny watkow i jakos nikomu nie przeszkadzaja to czemu nie oceniac postow?
A uzywa ktos tegos? Mi dopiero przypomniales.
Kolekcjoner 04-12-2006, 01:46 Skoro mamy oceny watkow (...)
A czemu one (te oceny) służą?
Ocenianiu wątków. :D
Tylko nie pytaj po co. ;]
|