Pentax K10D w piątek w Krakowskim Media Markt

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Macio
    Bywalec
    • 2005
    • 183

Pentax K10D w piątek w Krakowskim Media Markt

Ma być podobno po 3999 zł z 18-55 ale to mniej ważne. Ważniejsze, że będzie mozna podjechać, pomacać, cyknąć ze 2 fotki na właśnej karcie (skąd ja SD wezme :P). Co bardziej ciekawi krakowiacy pewnie się udadzą oglądnąć. Jak cyknę parę fot to zdam jakąś relacje, chętnie porównałbym te 22bity vs 30D czy faktycznie to "chłyt martetingowy" :grin:
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Zamieszczone przez Macio
    Ma być podobno po 3999 zł z 18-55 ale to mniej ważne. Ważniejsze, że będzie mozna podjechać, pomacać, cyknąć ze 2 fotki na właśnej karcie (skąd ja SD wezme :P). Co bardziej ciekawi krakowiacy pewnie się udadzą oglądnąć. Jak cyknę parę fot to zdam jakąś relacje, chętnie porównałbym te 22bity vs 30D czy faktycznie to "chłyt martetingowy" :grin:
    Hmmm...cena 3999PLN? Mój znajomy zastanawia się czy nie ściągnąć ze Stanów. Znalazł ofertę za 928 $ z kitem.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• Michu (Pentax)
      Początki nałogu
      • 2006
      • 306

Bardziej chyba opłaca się zakup w Szwajcarii:
      http://www.toppreise.ch/index.php?a=...fac820c1e66dc7
      przy założeniu kursu 2,4 wychodzi za body jakieś 2.710 PLN.
      Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Komentarz

• Macio
        Bywalec
        • 2005
        • 183

Zamieszczone przez Kolekcjoner
        Hmmm...cena 3999PLN? Mój znajomy zastanawia się czy nie ściągnąć ze Stanów. Znalazł ofertę za 928 $ z kitem.
        Oczywiście że cena chora Ale mi chodzi głównie o "organoleptyczne" pomacanie Będę kupował teraz 30D i cały czaś się waham, choć system Pentaxa i CCD odstraszają skutecznie.

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez Michu (Pentax)
          Bardziej chyba opłaca się zakup w Szwajcarii:
          http://www.toppreise.ch/index.php?a=...fac820c1e66dc7
          przy założeniu kursu 2,4 wychodzi za body jakieś 2.710 PLN.
          No to mu muszę poddać jeszcze taką możliwość.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• Macio
            Bywalec
            • 2005
            • 183

Zamieszczone przez Macio
            Dali w dupe i nie ma. Nie doszedł Czemu wiedziałem że tak będzie dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika działu ze robią w buca ludzi i na dodatek jest dość niemiła obsługa. Kierownik sam nie wiedział co powiedzieć, ehh - mediamarkt

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Zamieszczone przez Macio
              (...) dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika (...)
              Serio tak powiedzieli - weseli ludzie ??:.
              Kapitan Wagner

Komentarz

• slawi_3000
                Uzależniony
                • 2006
                • 568

Zamieszczone przez Macio
                dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****"
                MediaMarkt - przytułek dla sfrustrowanych sprzedawców, a jeśli o klientów chodzi, to jednak chyba - dla idiotów. No mieli pecha, że jednak ktoś chciał obejrzeć tego Pentaxa :grin:

Komentarz

• Gall_Anonimowy
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 186

Zamieszczone przez Macio
                  Dali w dupe i nie ma. Nie doszedł Czemu wiedziałem że tak będzie dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika działu ze robią w buca ludzi i na dodatek jest dość niemiła obsługa. Kierownik sam nie wiedział co powiedzieć, ehh - mediamarkt
                  Chyba przesadziłeś tymi słowami, nie wierzę by tak ostro pojechali z klientem. A raczej i tak tam wrócisz bo w przyszłą środę "kadyszke" można będzie tam już pomacać, nie znam innego miejsca w Krakowie gdzie będzie to można robić, zalecam większy spokój i cierpliwość. NIe zawsze jest tak jak się chce, tak było chyba i w tym przypadku.

Pozdrawiam serdecznie
                  GA
                  5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Zamieszczone przez Gall_Anonimowy
                    Chyba przesadziłeś tymi słowami, nie wierzę by tak ostro pojechali z klientem. A raczej i tak tam wrócisz bo w przyszłą środę "kadyszke" można będzie tam już pomacać, nie znam innego miejsca w Krakowie gdzie będzie to można robić, zalecam większy spokój i cierpliwość. NIe zawsze jest tak jak się chce, tak było chyba i w tym przypadku.

Pozdrawiam serdecznie
                    GA
                    Wróci nie wróci ale jeśli takie słowa padły to im gratuluję "jakości obsługi". No chyba że kolega trochę nadinterpretował.
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• Teo
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 474

zażalenia to nie do MM tylko do f-my Apollo, koledzy niestety, tak wygląda handel w Polsce... W dodatku nie można zamawiać z prawem zwrotu... jak towar nie pójdzie to trzeba się z nim bujać.... a jak trudno sprzedać w Polsce Pentaxa zwykłemu zjadaczowi chleba ("Panie, a co to za marka ?") to tylko sprzedawcy z MM wiedzą najlepiej u nas był do pomacania na szkoleniu ale ja akurat miałem free day i nie macałem, ale kumple mówili, że zajebiście szybki AF już z kitowym szkłem

PS. a jeśli sprzedawca wypalił z takim tekstem to faktycznie jakiś prostak z niego....
                      PS2. poza tym ten Pentax....to może napsuć krwi firmom, z którymi się lepiej handluje...
                      niestety, biznes is biznes...
                      Ostatnio edytowany przez Teo; 359.

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18793

Mój znajomy o mało nie kupił w MM ale mu nie przytrzymali .
                        Apollo apollem ale po prostu pentax ma gdzieś nasz rynek i tyle. Jakoś inne firmy potrafią dać puszkę do sklepów w "trzy" godziny po premierze - także to żadne tłumaczenie.
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• chomsky
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 485

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                          Mój znajomy o mało nie kupił w MM ale mu nie przytrzymali .
                          Apollo apollem ale po prostu pentax ma gdzieś nasz rynek i tyle. Jakoś inne firmy potrafią dać puszkę do sklepów w "trzy" godziny po premierze - także to żadne tłumaczenie.
                          Myslisz, ze Pentax lekcewazy focacych w Polsce? Moze opieraja swoje analizy o lekture forum ?
                          Czesc.Ch.
                          Analog ma "dusze".

Komentarz

• Kolekcjoner
                            Obertroll
                            • 2006
                            • 18793

Zamieszczone przez chomsky
                            Myslisz, ze Pentax lekcewazy focacych w Polsce? Moze opieraja swoje analizy o lekture forum ?
                            Czesc.Ch.
                            Może nie lekceważy ale po prostu nie uważają, że tu mogą zrobić dobry interes. Gdyby było inaczej to dawno zmieniliby dystrybutora.
                            Kapitan Wagner

Komentarz

• Teo
                              Początki nałogu
                              • 2004
                              • 474

mimo wszystko wielu klientów pyta o tego Pentaxa... ale szefa jakoś trudno do tego przekonać...sam jestem ciekaw zdjęć z tej puszki...

Komentarz

Pracuję...