[Raaa] Wrocław

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Raaa

[Raaa] Wrocław

Witam,

Zapraszam wszystkich do rzucenia okiem na stronę z paroma zdjęciami zrobionymi przez moją narzeczoną (to te lepsze ;-) ) i przeze mnie we Wrocławiu. Będziemy wdzięczni za wszelkie podpowiedzi, słowa konstruktywnej krytyki i otuchy. :-D

• MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

1. Schody - niezłe
    2. Stare misto - pierwsze foto niezbyt, drugie jest niezłe
    3. Błyskawice - są OK, bardziej by mi pasowały na ciemniejszym niebie, ale czepiać się nie będe
    4. Most Milenijny - 1 i 3, 2 jest takie sobie, a 4 zupełnie się nie udało. Milenijny generalnie lepiej wychodzi (i nie tylko Milenijny) jak niebo nie jest jeszcze całkiem ciemne, tylko w widocznych odcieniach granatu i ciemnego błękitu (widać to na pierwszym zdjęciu).
    5. Woda - pierwsze tak, na drugim jest za dużo prawej, nieciekawie oświetlonej strony, a i niemalże białe niebo nieco drażni.
    6. Przeszklona brama - ciekawe zdjęcie, mnie się podoba
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• FERRER
      Bywalec
      • 2006
      • 190

A mi się Grill podoba
      Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Komentarz

• Raaa

Mi tez sie podobał

Chyba będę musiał pochować te galerie dla znajomych, bo się jeszcze gotowi obrazić, że ich niecnie i podstępnie światu pokazuję

Ale o Wrocławiu miało być! ;-)

Komentarz

• krzypol
          Bywalec
          • 2005
          • 174

Fotki ładne, fajny klimacik. Jeśli miałbym sie czepiać, to mam wrażenie, że nr 2 jest lekko przechylona na lewo.:wink:

Komentarz

• jacech1
            Coś już napisał
            • 2005
            • 98

kilka super z klimacikiem np chyba 9 oraz ostatnie schody bardzo ładne

Komentarz

• mario1275
              Początki nałogu
              • 2005
              • 420

sporo fajnych fotek szczególnie fajne te ze schodami i kilka mostów, jeśli chcesz bardziej szczegółowo to zamiść e tutaj i ponumeruj
              www.modelownia.pl

Komentarz

Pracuję...