View Full Version : Galerie - przenoszenie i łączenie, oraz tytuły wątków.

Calliactis
17-11-2006, 13:35
Ciekawy jestem kto taki mądry połaczył mi dwa wątki w galeriach?
Chodzi obecnie o ten wątek: http://canon-board.info/showthread.php?p=243901
Któryś z zacnych Panów moderatorów połączył wątek zdjęć które miałem nt Krakowskich Kościołów z tym co sie dzieje pod płytą rynku. Specjalnie nie robiłem drugiego wątku w galeriach uzytkowniów - i może faktycznie dałem to niespecjalnie dobrze do 'galerie-pozostałe' - ok zgadzam się to był bład. Ale teraz - dlaczego ktoś - chetnie się dowiem - kto? - połaczył dwa różne wątki w jeden. Można było przenieść te posty związane z płytą rynku do działu 'hydepark' - bo już bardziej się tam nadają. A teraz co jest? Wchodzi się do ww wątku " [Calliactis] pod płytą krakowskiego rynku /kilka fotek dla ciekawskich" a ukazuje nam sie kościół św. Anny.
Chociaż tytuły moglibyście zachowywać! Skoro już przenosicie i łaczycie - to róbcie to 'z głową'. Proszę o rozdzielecznie tego ww. wątku na dwa i skierowanie - jeśli już chcecie mieć porządek - tego nt. działań pod płytą Krakowskeigo Rynku - do działu Hydepark i zaopatrzenie w stosowny tytuł, oraz przywrócenie tytułu 'Krakowskie Kościoły' dla wątku który od dotyczących temu zdjeć się zaczyna...

muflon
17-11-2006, 13:38
Jeśli masz zastrzeżenia do tytułu, na jego zmianę jest inny sposób, co prawda znacznie mniej widowiskowy niż zakładanie wątku z pretensjami - opisany w regulaminie galerii. http://canon-board.info/showthread.php?t=18

PS. To nie ja łączyłem :mrgreen:

DoMiNiQuE
17-11-2006, 13:38
PW Ci nie dziala? Chcesz rozpoczac kolejne cotygodniowe bicie piany pt. niezadowolony forumowicz vs. niedobrzy moderatorzy?

Calliactis
17-11-2006, 13:43
dlaczego bicie piany? Źle łączycie - to co - do kogo mam pisać? Jak mam wiedzieć kto to połączył? Jeśli już będzie dobrze, to skasujcie ten wątek albo go zamknijcie - faktycznie - nie chcę tworzyć 'wojen forumowych' :)

BTW - Muflon - to Twoje słowa?
"Uwaga techniczna: Chwilowo engine forum ma taki feler, że zmieniać tytuły wątków mogą tylko moderatorzy. Jeśli ktoś chce zmieniać tytuły "swoich" wątków po dodaniu nowej galerii - prosimy o wysłanie PM do moderatora. W rozsądnych ilościach ma się rozumieć."
- no a gdzie jest informacja o tym kto ten wątek zmieniał?... hmm?
No chyba, że do dowolnego moderatora wyslę - ok - moze być - ale nie będzie potem zamiesznia typu 'ja tamten wątek przeniosłem tam a Ty znowu tutaj'?... nie prosciej aby już jedna osoba która te wątek zmienia dokończyła całość?...

Tomasz Golinski
17-11-2006, 13:45
Tytuł wątku: "Krakowskie kościoły" mogę przywrócić. Ale nie widzę powodu, by część Twoich zdjęć umieszczać w hydeparku.

Zasada jest taka, że swoje zdjęcia wrzuca się w swoim jednym wątku.

Tak w sumie... Pomyślałem i może nie do hyde, ale do "plenery". Zaraz przeniosę. A ten wątek zamykam.

Jac
17-11-2006, 13:47
Calliactis -ton twojej wypowiedzi wskazuje na to ze jednak zalezy ci na wojence :evil:

moze bys zaczol od przeczytania regulaminu forum zanim znow sie oburzysz na prace moderatorow :evil:

muflon
17-11-2006, 13:47
BTW - Muflon - to Twoje słowa?
Tak. Chodzi o to, że użytkownik nie może sam zmienić tytułu swojego wątku, bardzo za to przepraszamy (Hazan przeprasza :mrgreen:) i póki co potrzebne jest takie obejście. Idealnie byłoby, gdyby, tak jak na starym forum, można było zmienić tytuł samemu, edytując pierwszy post.
nie prosciej aby już jedna osoba która te wątek zmienia dokończyła całość?...
To są dwie rozłączne sprawy. Połączenie wątków to decyzja Tomka (do której miał prawo), zmiana tytułu - to tylko techniczna poprawka, j.w.

Edit: wszystko już wyjaśnione na PM, kulturalnie i bez emocji :-D Wątek zamknięty.