Proponuje automatyczne czyszczenie podforum Sprzedam i Kupie co miesiac.
Jesli nie da sie tego ustawic automatycznie to mozna recznie usuwac (pewnie na mnie spadnie jak zwykle) :?
Powod: zamieszanie spowodowane nieaktualnymi ogloszeniami.
Gdybanie: gdyby ogloszenie nadal bylo aktualne to chyba zaden problem zamiescic je jeszcze raz 8)
Proponuje automatyczne czyszczenie podforum Sprzedam i Kupie co miesiac.
Jesli nie da sie tego ustawic automatycznie to mozna recznie usuwac (pewnie na mnie spadnie jak zwykle) :?
Powod: zamieszanie spowodowane nieaktualnymi ogloszeniami.
Gdybanie: gdyby ogloszenie nadal bylo aktualne to chyba zaden problem zamiescic je jeszcze raz 8)
sprawdze co sie da zrobic konfiguracja. - ok sprawdzielm
da sie czyscic wybrane forum z postow kotre nie maja odpowiedzi od x dni - w przypadku kupie i sprzedam nie mozna odpowiadac wiec bedzie to wyznaczac wiek postu.
dla testu ustawielm automatyczne czyszczenie na 45 dni - jutro powinno wykasowac posty starsze niz wlasnie 45 dni - zobaczymy jak to dziala.
dla testu ustawielm automatyczne czyszczenie na 45 dni - jutro powinno wykasowac posty starsze niz wlasnie 45 dni - zobaczymy jak to dziala.
A tu przez pomylke ustawiles na 45 minut... oj wesolo by bylo ;)
Działą - zmienie tylko ilość dni bo 45 to niecale dwa miesiące moze dam z 60 ?
Pszczola
23-12-2004, 11:29
45 dni? 60 dni? proponuje znacznie mniej - gora 2-3 tygodnie. przeciez jesli ogloszenie jest aktualne autor sam zadba o jego ponowne wystawienie. Tylko trzebaby gdzies wystawic info o tym, ze post wisi przez okreslony czas.
Dodalem ankiete :) . Mam nadzieje ze hazan sie do niej ustosunkuje... chyba ze te 45 dni to jakis wymog techniczny? Czy liczba wzieta z sufitu?