promocyjnie do 400d

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fotna
    Początki nałogu
    • 2004
    • 454

promocyjnie do 400d

Kupiłem 400d i jest tam promocja.
    Może ktoś by mi pomógł i przetłumaczył?
    Byłbym wdzięczny - a inni pewnie też.
    Karty

a druga promocja to: http://canonextrapromotion.onlinerebates.com/intro.aspx
    Michał
    fotna.dlm.pl
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Moze cos w tym watku ci pomoze:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=16147

Komentarz

• alien
      Początki nałogu
      • 2004
      • 412

nic mu nie pomoże....uprzedzam
      ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• ecki74
        Początki nałogu
        • 2006
        • 289

Zamieszczone przez alien
        nic mu nie pomoże....uprzedzam
        Pomoże pomoże !! Ja się zarejestrowałem , wypełniłem dane własne i aparatu i ... przyszło.
        Rzecz może o tyle ciekawa ,że Canon Europe nie uznaje, że ktos z Polski może kupic aparat, no i przy wypełnianiu danych - ja wpisałem ,że mieszkam w Wielkiej Brytani. Jednak wpisałem też w danych adresowych POLAND i katra 256 dotarła !!

Pozdrawiam
        -owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Komentarz

• GTharnas
          Coś już napisał
          • 2006
          • 51

Ale za to To Ci pomoze :
          http://www.canon-board.info/showthre...hlight=darmowa
          Masz tam opisane krok po kroku .
          Ja zrobiłem tak samo z moim 400D i 2 tygodnie i mam Karte.

Co do drugiej promocji tzn. Cash Back
          To tez się nad nią zastanawiałem ponieważ jestem przed zakupem 17-40 L, ale z tego co na stronie wyczytałem to promocja obejmuje kraje w których nie ma PL, czyli jak obiektyw będzie kupiony w kraju to nie skorzystamy z tego

"Which countries should I purchase the product in to be valid for this promotion?
          A. The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the product listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries"

Jedyna mozliwosc to kupic w jednym z tych krajow np. wiem ze na Allego duzo osob ma sprzet z niemieckiej hurtowini ... wiec bylo by wtedy gites.

Ale jest jeszcze jedno ale ..
          Nalezy wyciac z pudelka "barkode" prawdopodobnie kod kreskowy i wraz z Kopia dowodu zakupu wyslac Tylko czy potem nie bedzie problemow np z wymiana , naprawa czy odsprzedażą sprzetu , bo pudelko bedzie powycinane ?

Daniel
          Ostatnio edytowany przez GTharnas; 5388.
          40D + 17-40 + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB

Komentarz

• viTo
            Bywalec
            • 2006
            • 130

witam. jakis czas temu znalazlem na stronie canona info, ze rejestrujac aparat otrzyma sie karte 256 lub 512 MB. No i sie zarejestrowalem i... NIC... Nie moge sie zalogowac na cig.canon-europe.com ale na my.canon-europ.com moge bez problemu.... o co chodzi?? moze mial ktos podobny problem??
            EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
            Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Komentarz

• matiax

hej

z prawnego punktu widzenia kupujesz aparat nie opakowanie(no chyba że jest to eleganckie plastikowe etui jakieś) więc z wymianą lub naprawą nie będzie problemu( nawet w wiadrze możesz im wtedy oddać do naprawy.
              Kartonowe pudełko jest nietrwałe i np.przeważnie jest tak sprzet zapakowany że z niecierpliwością rozrywasz wszystko żeby się do niego dostać - czyli wszystko ok - producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem( konsultowałem to juz z prawnikiem bo miałem taką sytuację i wystarczyło sprzdwcy podac odpowiedni paragraf i w pudełku po butach przyjał sprzet)

cze

Komentarz

• Hellfire
                Początki nałogu
                • 2006
                • 414

Zamieszczone przez GTharnas
                A to Ci Mazury
                Odkrywamy prawdziwe Mazury oraz Warmię. Na naszym portalu znajdziesz sprawdzone noclegi na Mazurach i Warmii, domki, hotele, czartery jachtów.

Komentarz

• GTharnas
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 51

Zamieszczone przez matiax
                  hej

producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem
                  cze
                  No może i masz racje ... wiem tylko ze jak oddawałem kiedyś aparat do serwisu Canona to mówili by przysłać w oryginalnym pudełku..... hehe ale nie mówili ze w nie naruszonym . Na dniach mam odebrać 17-40 L , to może uda mi sie skorzystać z tej promocji.

Pozdr.
                  >A Mazury .. jak najbardziej ładne ale wole gÓry
                  Ostatnio edytowany przez GTharnas; 5388.
                  40D + 17-40 + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB

Komentarz

• ms714033
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 176

A ludzie kupujący w Polsce ze słynnej stajni "CANON POLSKA" sp. z o.o. są zawsze kopani w d..... Właśnie kupiłem to body i po "PROMOCJI" żadnych śladów. To już drugie moje body z oficjalnego źrodła w Polsce i drugi raz to samo - NIE DOTYCZY!!!

Szkoda gadać!!!!

Komentarz

• MCat
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 39

W sumie karta CF to tylko 30-40 zł, nie wiem czy warto kombinować i żebrać, chociaż z drugiej strony to właśnie tym co mają najwięcej w ****ch, dają promocje a w Polsce gówno masz i gówno dostaniesz... kupiłem z Canon Polska i jakże ucieszyłem się że chociaż drukowane mam po PL wszelkie instrukcje! Cud!
                      400D, sigma 70-300 APO, sigma 10-20, canon 50/1,8, canon 18-55, 430 EX

Komentarz

• ms714033
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 176

Zamieszczone przez MCat
                        W sumie karta CF to tylko 30-40 zł ...
                        Masz całkowitą rację. Przy kwocie rzędu 3 tysięcy taka karta to g... ale mnie chodzi o zasadę ... my chyba nie jesteśmy z gorszej gliny niż niemcy, anglicy itd....?

Zamieszczone przez MCat
                        kupiłem z Canon Polska i jakże ucieszyłem się że chociaż drukowane mam po PL wszelkie instrukcje! Cud!
                        To nie jest cud to standard. Między innymi to właśnie wydrukowane instrukcje w języku polskim były jakąś tam małą kropelką skłaniającą do zakupu przez CANON POLSKA - nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!

Komentarz

• MCat
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 39

nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!
                          Z tym się też w 100% zgadzam
                          400D, sigma 70-300 APO, sigma 10-20, canon 50/1,8, canon 18-55, 430 EX

Komentarz

• alien
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 412

najwaznijesze ze na eosa 30d jest promocja w Polsce...
                            ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez ms714033
                              nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!
                              Ot argument... tak jakby drukarki nie istnialy

Komentarz

Pracuję...