Poszukuję pilnie polskiej instrukcji do Speedlite 580EX. Oryginał w ramach dbałości o rynek polski jest w języku niemieckim
mozna na [email protected]
instrukcja PL do 580EX
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
też bym taką instrukcję bardzo miło widział u siebie a poszukuję wersji w PL od miesiąca.Eos 33V; Eos IX;EF 28-135 IS usm; 24-85usm; Speedlite EX580; i torba z bajerami. Zenit/helios; Zorki; PS A630Komentarz
-
-
-
-
-
No niestety moj znajomy ma w wersji papierzastej... zrzutka na flaszke zeby zachcialo mu sie zeskanowac/sfocic?
Komentarz
-
-
po angielsku takowa mam papierkowa. jak by komus sie chcialo to moge pozyczyc w wawie by ze skanowal lub z focil i na pdfie ukazal ale sam nie mam na to czasu. sorry.
a jak by byla juz po polsku to tez chetnie lookne.
tyle.
lech.Komentarz
-
Ja co prawda jestem z Cz-wy, ale poproszę przyjaciół z W-wy w Nowym Roku o przysługę. Dziękuję i składam serdeczne życzenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2005 Roku
Komentarz
-
-
-
>bardzo proszę o przesłanie mailem na [email protected]
fc822;[email protected]
Diagnostic texts:
rozmiar quoty skrzynki pocztowej przekroczony / size of mailbox exceeds quota for the user
[ Dodano: 05-01-2005 ]
No to sie doczekaliscie tej instrukcji
zniecierpliwilem sie i zakupilem :wink: poszukuje teraz w ramach walki z systemem korporacji kogos, kto udostepni szybkiego i sprawnego ftp=a celem zassania dla potrzebujacych 8)
[ Dodano: 06-01-2005 ]
instrukcja jest w fazie skanowania i montowania pdf-a, prosze o wpisy z adresami mailowymi, wysle od razu wszystkim chetnymKomentarz
Komentarz