[Rosemary] _ Witam na forum _ [fotki do oceny]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rosemary
    Coś już napisał
    • 2006
    • 52

[Rosemary] _ Witam na forum _ [fotki do oceny]

Cześć. Przedstawie sie na forum od razu ze strony umiejetnosci nabytych w 4 miesiace od zakupu mojego 350d. Fotografuje zupelnie amatorsko. Do tej pory czytalem Forum i popularne avatary rozpoznaje wrecz natychmiastowo ;-)
    Wybralem do Waszej oceny kilka zdjec ktore lubie i ktore wydaja mi sie byc w miare poprawne. Szczegolnie zalezy mi na ocenie Portretow. Zabawy w Tone Mapping dla rozluznienia atmosfery pozdrawiam. Rafał

[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

jak na kogoś fotografującego "zupełnie amatorsko" nienajgorzej. Zdjęcia poprawne technicznie, ostatnie ciekawe. Pomyśl może o tym, co chciałbyś pokazać innym. Robisz fotki rodzinne, portrety, ale poszukaj w tym jakiegoś bardziej uniwersalnego przekazu, inaczej nie zainteresujesz szerokiej publiczności.

pozdrawiam
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• mario1275
      Początki nałogu
      • 2005
      • 420

Mi się bardzo spodobały - może nie jestem szeroką publicznocią ale masz moje zainteresowanie dawaj znać jak pojawią się kolejne - z takich uwag na szybko na pierwszym zmieniłbym balans bieli bo się zrobiło troszkę za niebiesko
      www.modelownia.pl

Komentarz

• Wats0n
        Uzależniony
        • 2006
        • 996

Mocne wejście
        Fotki ciekawe, z pomysłem, technicznie w zasadzie bez zarzutu, w każdym razie z mojego punktu widzenia. Jedyne, co bym zasugerowal, to jakies doswietlenie twarzy na portretach. Blendą jakąś czy czymś. Zacienione oczy zazwyczaj są niepożądane.
        Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• Rosemary
          Coś już napisał
          • 2006
          • 52

Kubaman - dzieki bardzo za pierwszy koment. Co miales na mysli mowiac o bardziej uniwersalnym przekazie. Jak mam to rozumiec ?:-) A raczej co Ty miales na mysli bo niepotrafie sobie wyobrazic bardziej uniwersalnego przekazu w swoich zdjeciach _hej
          [5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]

Komentarz

• Fotoaparatka
            Coś już napisał
            • 2006
            • 72

Przekaz jest jak najbardziej uniwersalny, zdjęcia bardzo dobre. Jesteś grafikiem?

Komentarz

• kane
              Początki nałogu
              • 2004
              • 293

to jest jak najbardziej
              Galeria

Komentarz

• Rosemary
                Coś już napisał
                • 2006
                • 52

Fotoaparatka: nie mam pojecia czy juz jestem grafikiem. Brak czasu zajecia sie tym w 100%tach. Koncze latem prywatna szkole grafiki i reklamy - moze wtedy zostane grafikiem. Tzn. mam nadzieje ze tak bedzie ! Kanea delikatnie ponioslo Dzieki Wielkie w kazdym razie. nara

Komentarz

• Fotoaparatka
                  Coś już napisał
                  • 2006
                  • 72

Ale stronkę sam zrobiłeś i jakieś zlecenia już widzę...?

Komentarz

• Niedzwiedz
                    Uzależniony
                    • 2004
                    • 578

dobra robota , bardzo ladna galeria !
                    www.mariuszspruch.pl - fotografie ślubne
                    www.mariuszspruch.blogspot.com - fotoblog

Komentarz

• mario1275
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 420

nie no rosemary grafikiem to już napewno jesteś tak jak powiedziałem czekam na kolejne foty
                      www.modelownia.pl

Komentarz

• kane
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 293

Rosemary nie ponioslo mnie
                        Galeria

Komentarz

• hyzop
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 413

Ładnie zrobione, fajna tonacja i wykończenie.

Komentarz

• Rosemary
                            Coś już napisał
                            • 2006
                            • 52

O.K Kane nie ponioslo Mario jak juz sklece Folio w calosc to sie najzwyczajniej pochwale [czyt. podloze] na forum do oceny pozdro

Komentarz

• Rosemary
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 52

[Parada Równości] Regenbogen Parade Wien

Witam ponownie. Galerii zdjęć nadal nie posiadam ale skleciłem coś na szybko jalbumem. Fotki z Tęczowej Parady w Wiedniu. Miałem niestety tylko nieco ponad godzine na przetestowanie nowego nabytku z "sekend hendu" 20d+bg2+70-200f4l. W między czasie 350d+tokina 12-24 poszły do ludzi. Nie żal.

Parada odbywa się co roku i jest silnie wspierana przez miasto i liczny sponsoring. Jest odpowiednikiem Parady Równości w Polsce tyle tylko że odbywa się w bardzo przyjaznej atmosferze lecz ku licznemu zdziwieniu i zdumieniu konserwatywnej części mieszkańców Wiednia. W tegorocznej paradzie wzięło udział ponad 100tys. osób. Pozdrawiam i miłego oglądania.

Komentarz

Pracuję...