Zdjęcia z Chorwacji na zimowe dni :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukas_78
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 19

Zdjęcia z Chorwacji na zimowe dni :)

Witam! Proszę o konstruktywne uwagi dla moich fotek z ostatnich wakacji

Pozdrawiam!
  • anatom

extra fotki.
    mi sie bardzo podobaja.
    pozdrawiam.

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Pocztowkowe, wycieczkowe. Moga sie podobac a moga nie podobac - rzecz gustu i oczekiwan widza. Technicznie raczej poprawne... kadry roznie - kwadratowo lub podluznie , ale moje wrazenie - nic ciekawego... do albumu z wycieczki bardzo ladne ale niewiele wiecej.
      Jeden duzy plus - pokazales ich wystarczajaca ilosc 8) (w przeciwienstwie do niektorych co lubia zrzuty z karty w ilosciach kilkuset sztuk prezentowac ).

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez Vitez
        Pocztowkowe, wycieczkowe. Moga sie podobac a moga nie podobac - rzecz gustu i oczekiwan widza. Technicznie raczej poprawne... kadry roznie - kwadratowo lub podluznie , ale moje wrazenie - nic ciekawego... do albumu z wycieczki bardzo ladne ale niewiele wiecej.
        Jak rozumiem "coś więcej" to dla Ciebie czarno-białe zdjęcia starych ludzi palących papierosy? (no i koty ma się rozumieć) :-)

Mi się fotki podobają - owszem, "pocztówkowe", ale w najlepszym znaczeniu tego słowa.
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• lukas_78
          Dopiero zaczyna
          • 2004
          • 19

Dziekuję wszystkim za uwagi

Vitez ->BTW mam zdjęcia kotów z Chorwacji też tam były
          (nie wkładałem bo znalazłem w tym kraju trochę innych rzeczy godnych uwagi)

Ale nie omieszkam w najbliższym czasie w innej galerii pokazać swoje kotki!

Cieszę się że zdjęcia się wam podobaja, mysle ze jak na pierwszy aparat w życiu podstawy jego obsługi załapałem

Chociaż przydałby się lepszy model (jak to śpiewała Kasia Klich) :wink:

Komentarz

• Arkan
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1401

Ładne fotki. Moim zdaniem najlepsza to bajnice032.jpg. Wydaje mi się, że przy fotkach nocnych miasta (nie wieczornych, tylko nocnych) jest zły balans bieli.
            Arkan
            Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez muflon
              Jak rozumiem "coś więcej" to dla Ciebie czarno-białe zdjęcia starych ludzi palących papierosy? (no i koty ma się rozumieć) :-)
              Zalezy od humorku... no ale na ladne cz-b akty nie liczylem , ale jakies co ladniejsze widoczki z plazy nie zaszkodzilyby

Mi się fotki podobają - owszem, "pocztówkowe", ale w najlepszym znaczeniu tego słowa.
              No przeciez tez napisalem ze ladne 8)

Komentarz

• Tomasz Golinski
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 8623

ładne widoczki, troche ostrość czasem średnia (wina obróbki, statywu?) Nocne mniej interesujące przez kiepskie światło/balans.
                30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

Pracuję...