Canon 100-200 4.5

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • waldek1188

Canon 100-200 4.5

Witam! Jestem początkującym, więc proszę podchodzić do mnie wyrozumiale. Mam do Was pytanie, znalazłem taki obiektyw, wydaję się dosyć dobry(cenowo w moim budżecie), stałe światło 4.5, ogniskowa też niczego sobie,metalowy bagnet, wiem, że to stara konstrukcja. Przeszukałem cały net, fora fotograficzne, ale znalałem bardzo mało informacji i doświadczeń związanych z tym obiektywem, czy ktoś z Was używał tego obiektywu? Proszę o każdą opinię, która może mi pomóc.Pozdrawiam
  • pst
    Uzależniony
    • 2006
    • 560

wiedziałem żeby zaglądać na tą tablice - zawsze moge sie dowiedzieć że canon wypuścił nowe szkło...

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Zamieszczone przez pst
      wiedziałem żeby zaglądać na tą tablice - zawsze moge sie dowiedzieć że canon wypuścił nowe szkło...
      Tak - w 1988 roku...
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• pst
        Uzależniony
        • 2006
        • 560

pomyślmy... w tym roku to byłem na drugim roku Chemii i oglądałem się za babeczkami.. nawet nie słyszałem wtedy o firmie C. ;-)

Komentarz

• Krzychu
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3611

Zamieszczone przez pst
          pomyślmy... w tym roku to byłem na drugim roku Chemii i oglądałem się za babeczkami.. nawet nie słyszałem wtedy o firmie C. ;-)
          To Cie w żaden sposób nie tłumaczy ;-) Można zawsze zajrzeć tu : http://www.canon.com/camera-museum
          Pozdrowienia,
          KZ
          KZ Aviation Photography

Komentarz

• miszaqq
            Uzależniony
            • 2006
            • 678

Zamieszczone przez pst
            zaraz, zaraz policzmy

rok 1988 to jest 18 lat temu, od twojego wieku 29lat odejmujemy 18 to nam daje 11 lat, w wieku 11 lat byles na drugim roku chemii ? to teraz juz powinienes byc co najmniej prof zwyczjanym
            EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• McKane
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 2015

Zamieszczone przez miszaqq
              zaraz, zaraz policzmy

rok 1988 to jest 18 lat temu, od twojego wieku 29lat odejmujemy 18 to nam daje 11 lat, w wieku 11 lat byles na drugim roku chemii ? to teraz juz powinienes byc co najmniej prof zwyczjanym
              Zazdroscisz pewnie Wiesz jak w dzisiejszych czasach ciezko byc geniuszem ?

Malo tego nie dosc ze byl genialny z chemii to jeszcze nieproporcjonalnie szybko rozwijal sie seksualnie. Gratulacje
              http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• pst
                Uzależniony
                • 2006
                • 560

Zamieszczone przez miszaqq
                zaraz, zaraz policzmy

ups I did it again...
                widziałem tam 1998...

my bad jak mawiają starożytni Rosjanie

Komentarz

• waldek1188

Jak narazie nikt mi nic nie powiedział, ani nie podał poza linkiem, który już widziałem. Czy ktoś miał to szkło? Robił nim zdjęcia?

Komentarz

• gwozdzt
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 5780

Zamieszczone przez waldek1188
                    Jak narazie nikt mi nic nie powiedział, ani nie podał poza linkiem, który już widziałem. Czy ktoś miał to szkło? Robił nim zdjęcia?
                    Jakby ktoś z forum miał to szkło to na pewno by się już odezwał.
                    Póki co, znam o nim tylko to:
                    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• waldek1188

Dziekuje serdecznie. Oto mi właśnie chodziło. Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...