20.10.2006 Transport samolotu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Oakhallow
    Początki nałogu
    • 2005
    • 258

20.10.2006 Transport samolotu

Dzisiaj wieczorem zaczyna się transport samolotu pasażerskiego ulicami Warszawy. Start okolo 22.00 na Żwirki i Wigury. Potem Hynka - Grójecka - Towarowa ??? - Prymasa Tysiąclecia - i dalej na Bemowo.
    Jeśli ktoś miałby dokładniejsze dane i mógł uzupełnić, a najlepiej zeskanować mapkę z wczorajszej Wyborczej.

Oakhallow
  • Jerry99
    Bywalec
    • 2005
    • 225

Za www.wat.edu.pl:

Samolot pasażerski na ulicach Warszawy. To będzie niecodzienny widok, chociaż wszystko odbywać się będzie w czwartek 26 października w nocy, od 22.00 do ok. 1.00 następnego dnia. Z Okęcia, a konkretnie z 36 specjalnego pułku lotnictwa transportowego tzw. rządówki w nowe miejsce dyslokacji przed hangarem WAT przy ulicy Radiowej wybierze się samolot JAK-40. Po demontażu skrzydeł i silników, załadowaniu na specjalne platformy transportowe konwój ruszy do naszej uczelni. Samolot (ten ze zdjęcia o numerze bocznym 042) przekazany został nieodpłatnie Instytutowi Techniki Lotniczej na Wydziale Mechatroniki i będzie wykorzystany do celów dydaktycznych przez kadrę i studentów kierunku Lotnictwo i kosmonautyka prowadzonego na tym wydziale. Z pewnością stanie się niezywkle cenną pomocą naukową.
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Komentarz

• Zielony
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2928

Teraz wróciłem. Poza sporą grupką ludzi, samolotu nie stwierdzono*
      Dłużej jak 1,5 godziny nie chciało mi się czekać. Pizgać powoli zaczyna ;-)

*muflona też nie
      sigpic

Komentarz

• Fotoaparatka
        Coś już napisał
        • 2006
        • 72

Przez ten wasz post śniło mi się dzisiaj, że parkowałam samolot....na trawie!

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

eee, samolot byl, w radio pokazywali i mowili w telewizorni na boku go wiezli a za nim jechaly jego skrzydla, cos malo cierpliwy jestes Zielony

Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• Sebian
            Bywalec
            • 2006
            • 102

Wymiękłem przy tej focie

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
            ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• miszaqq
              Uzależniony
              • 2006
              • 678

Zamieszczone przez Sebian

Wymiękłem przy tej focie
              no szyje to ma niesamowitej dlugosci
              EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

Pracuję...