Informuje że te dziwne ikony obok loga to moje testy systemu banerowego (mam nadziej ze zastąpie reklamy google czyms bardziej opłacalnym dla forum)
Obrazki te będą wyświetlane przez klika dni - muszę sprawdzić czy system dobrze zlicza wyświetlenie i kliknięcia.
Za zaburzenie spójności wyglądu forum wszystkich serdecznie przepraszam:)
Hazan o.k. wszystko co utrzyma nasze forum w działaniu będzie akceptowane.
Az odpalilem IE ... forum dziwnie wyglada pod IE. Wracam do Firefoxa 8)
Az odpalilem IE ... forum dziwnie wyglada pod IE. Wracam do Firefoxa 8)I w tym właśnie tkwi słabość pomysłów na zbieranie środków finansowych na forum poprzez wyświetlanie reklam. Pluginy antybannerowe działają bardzo skutecznie, coraz więcej osób z nich korzysta (ja również), o czym dosonale wiedzą potencjalni reklamodawcy i to raczej zniechęca do korzystania z tej formy promocji.
Żałuję, że pomysł oskładkowania się nie przyjął, ale częściowo rozumiem też racje osób, które były mu przeciwne. Proszę nie odnosić się w swoich wypowiedziach do tego ostatniego zdania, bo to tylko moja mała refleksja i nie chcę aby była przyczynkiem do robienia długaśnego i niepotrzebnego OT.
Pozdro!
A tak w ogóle hazan, kiedy wpłynęła ostatnia kaska w ramach zbiórki??
Coś czuję, że Ci co wpłacić mieli już wpłacili i to by było na tyle.
Zapodaj jak możesz jakiś aktualny raport.
Coś czuję, że Ci co wpłacić mieli już wpłacili i to by było na tyle. Żle czujesz. Ja nie wpłaciłem, choć chcę to zrobić wtedy, kiedy już pieniądze będą faktycznie potrzebne, czyli, o ile nic się nie zmieniło, gdzieś w marcu. Do tego czasu, skoro mają i tak leżeć bezczynnie na koncie, to wolę, żeby leżały na moim ;)
Też przymierzam się do rzucenia jakąś kasą, jak tylko trochę wyjdę na prostą. Nie róbcie więc jeszcze finalnych zestawień, bo mija się to trochę z celem.
Źle czujesz...
Wiem. Z tego co kojarzę np. Vitez też coś zapowiadał, że sypnie swoją miesięczną wypłatą ;-) :mrgreen:, ale uczyni to dopiero przed samym deadline'm.
Swoją drogą ponowiam prośbę o jakiś aktualny raport. Ile osób wpłaciło, ile jest obecnie kasy etc.
@zielony - raport sporządze na koniec miesiąca i opublikuje.
Coś czuję, że Ci co wpłacić mieli już wpłacili i to by było na tyle.
Ja zamierzam wplacic w styczniu/lutym. Ale nie miesieczna wyplata :p
...Ale nie miesieczna wyplata :p
wstydziłbyś się ;)
Spoko panowie. Wstyd mi że jeszcze do tej pory nie wspomogłem forum. Ale jak tylko wyjdę na trochę bardziej prostą pojawi się też przelew ode mnie.
Mam nadzieję że nastąpi to na początku przyszłego miesiąca.