Jakie inne pokrewne/sprzętowe/foto fora czytacie?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • p_lar
    Początki nałogu
    • 2006
    • 287

Jakie inne pokrewne/sprzętowe/foto fora czytacie?

Muszę przyznać że czasami zaglądam na forum nikonowe ;-) , oprócz tego chyba standardowo przeglądam forum dpreview i photography-on-the.net. Natomiast ostatnio zauważyłem spory spadek "jakości" cyberfoto.pl. Jest coraz więcej wypowiedzi "szpeniów, co to sie najlepiej znajo" a nigdy tego o czym piszą w ręku nie mieli (przykład). No i tak się zapytuję jakie inne fora czytacie? Może macie coś fajnego polsko lub anglojęzycznego do polecenia?
    Can-on, can-off...
  • liquidsound
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1956

Hehe Tomek podpadniesz zielonym:wink: jedynym i slusznym forum jest canon-board
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Diabeł
      Początki nałogu
      • 2004
      • 360

Zamieszczone przez p_lar
      Może macie coś fajnego polsko lub anglojęzycznego do polecenia?
      Moje zdjęcia
      Fotografia Przyrodnicza

Komentarz

• p_lar
        Początki nałogu
        • 2006
        • 287

Zamieszczone przez liquidsound
        Hehe Tomek podpadniesz zielonym:wink: jedynym i slusznym forum jest canon-board
        Łoj tam, od razu podpadniesz, czasem wpadam na przeszpiegi .
        Mam zresztą podejrzenia, że moje miasto nikonem stoi...
        Festiwal foto miał żółto czarne logo i sponsora nikona i teraz Łódzkie Biennale ma też takie kolory, może popadam w paranoje?
        Ostatnio edytowany przez p_lar; 4467. Powód: walnąłem się w tekście : )
        Can-on, can-off...

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Ja regularnie bywam jedynie na Nikonie. Czytuje też FM, dpreview, czasami zaglądam też na forum sonolty albo pentaxa. Te dwa ostatnie cechuje wyjątkowa wręcz i często prezentowana niechęć do jednego takiego systemu i jego użytkowników. Także staram się tam być bardzo rzadko. Kilka razy odwiedzałem cyberfoto ale poziom "profesjonalizmu" wypowiedzi i osądów jakie tam panują raczej mnie onieśmiela więc ostatnio nie bywam. Aha jeszcze czasami pl.rec.foto.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• adamek
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2265

Bardzo rzadko nikona - głównie po to, by poczytać o sporcie/ pooglądać fotki sportowe.
            Ale tak ogólnie, to żadne.
            Miłego dnia
            adam jastrzębowski
            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
            tu tu

Komentarz

Pracuję...