POtrzebuje kupić lampe błyskową do mojego canona 20D i znalazłam jedna na allegro Lampa błyskowa Canon 420 EZ speedlite , czy ta lampa sie nadaje do mojego aparatu???, jest dosc tania i na tym mi zalezy. szukałam na forum ale nie znalazłam nic na ten temat bo wiem ze EX bedzie działac.,chyba ze zle szukałam. z góry dziekuje za pomoc.pozd. Ciri
Potrzebuje rady!!!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Seria EZ będzie działać tylko w manualu. Poszukaj używanej 420Ex.POtrzebuje kupić lampe błyskową do mojego canona 20D i znalazłam jedna na allegro Lampa błyskowa Canon 420 EZ speedlite , czy ta lampa sie nadaje do mojego aparatu???, jest dosc tania i na tym mi zalezy. szukałam na forum ale nie znalazłam nic na ten temat bo wiem ze EX bedzie działac.,chyba ze zle szukałam. z góry dziekuje za pomoc.pozd. Ciri
-
Komentarz
-
Ten Soligor powinien działać poprawnie. Ale może lepiej poszukać czegoś z serii EX? Np. 380EX.350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
mam do wyboru soligar i canon 380EX wiec wnioskuje ze lepiej kupic canona. dzieki za rade.
20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz
-
-
http://www.allegro.pl/item133649826_...ite_380ex.html , mam godzine zeby cos zamówić moze ta sie bedzie nadawac, przydało by sie sprawdzic ale nie moge sobie pozwolic na wycieczke do gdańska a potrzebuje lampe na sobote. ehhh ,czy duże jest ryzyko kupujac urzywke na allegro??20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz
-
He, he... ślub, co? :-)
Aukcja źle nie wygląda, cena też realna. Ryzyko zawsze jakieś jest, ale jakbym był w potrzebie to chyba bym ją wziął.http://www.allegro.pl/item133649826_...ite_380ex.html
czy duże jest ryzyko kupujac urzywke na allegro??Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
Sprzedający nie wygląda na oszusta, prawdopodobnie sprzedaje swój sprzęt. Ja bym kupił
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Ja mam Soligora DG-340 DZ. Jest to lampa dedykowana do cyfrowych lustrzanek Canona, z E-TTL. Niemniej do 380 EX to jej daleko: ma ręczny zoom i nie obsługuje synchronizacji z krótkimi czasami (< 1/250 s). A poza tym ostatnio mi się spsułą, więc absolutnie jej nie polecam. Bierz 380EX, tym bardziej że cena zachęcająca (zazwyczaj kosztuje powyżej 400 zł)Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Komentarz