pawelmaxx
05-10-2006, 16:24
Potrzebuje instrukcji PL do A520 jak ktos moze przeslijcie(pawelmaxx@wp.pl) albo zapodajcie linka z kad mozna sciagnac .
Z gory dzieki i pozdrawiam
Z gory dzieki i pozdrawiam
|
View Full Version : PowerShot A520 pawelmaxx 05-10-2006, 16:24 Potrzebuje instrukcji PL do A520 jak ktos moze przeslijcie(pawelmaxx@wp.pl) albo zapodajcie linka z kad mozna sciagnac . Z gory dzieki i pozdrawiam liquidsound 05-10-2006, 16:47 Nie kupuj kradzionych to nie bedzie problemu z instrukcja Vitez 05-10-2006, 18:27 Nie kupuj kradzionych to nie bedzie problemu z instrukcja A sprzet sprowadzany z USA czy Niemiec bez PL instrukcji to jest automatycznie uznawany za kradziony? Bez sensu "rade" dajesz... liquidsound 05-10-2006, 19:54 A bodajze przeciez wlasnie Ty ostatnio pisales, ze sprzedawca w polsce ma obowiazek dostarczyc polska wersje instrukcji. Dobra wiem ,ze sie czepiam, mialem ciezki dzien. Vitez 05-10-2006, 23:57 A bodajze przeciez wlasnie Ty ostatnio pisales, ze sprzedawca w polsce ma obowiazek dostarczyc polska wersje instrukcji. Dobra wiem ,ze sie czepiam, mialem ciezki dzien. Dokladnie. Sprzedawca w Polsce (choc to nie ja pisalem). A ja ciagle pisze o sprzecie SPROWADZANYM (przez kupujacego czy jego posrednika, TiP to tez posrednik a nie sprzedawca - jego prawo dot. instrukcji nie obowiazuje) z zagranicy, czyli od sprzedawcy nie w Polsce :roll: . Co nie zmienia faktu ze i tak nieladnie tak od razu z zarzutem kradziezy wyskakiwac, zamiast pomyslec nad wszelkimi mozliwymi przyczynami braku instrukcji :p . A co do instrukcji to tu: www.fotobasia.pl w dziale pomoc, w ramce po prawej stronie sa instrukcje do A530 i A540 - moze sie nadadza. liquidsound 06-10-2006, 12:07 tak nieladnie tak od razuWiem, dlatego przyznalem sie ze mialem ciezki dzien:wink: to co zamykasz?? |