Nie podobaja ci sie drogi w Polsce ? Zobacz te:

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diego
    Początki nałogu
    • 2004
    • 251

Nie podobaja ci sie drogi w Polsce ? Zobacz te:

Cudownej pieknosci Autostrada. Prawda, ze urocza ?

This is Russian Federal highway Moscow city - Yakutsk City, named “Lena”, nowadays.
    The road doesn’t have asfalt surface, though it is a Federal, vital highway.
    Everytime it rains the road gets paralized, these shots are made a few days before the traffic jam for 600 cars got stuck there. Hunger and lack of the fuel followed, according to the witnesses. One woman gave a born to a child right in the public bus she was riding.
    Construction team afraids to appear on site because during their previous visit it was beaten by people who stuck in the jam for a few days. People breaking the locks on the trucks, in a search of food and warm cloths.
    Fuel, food, firearms and steel tow-line are the things that are needed most these days on this Federal highway.
  • miszaqq
    Uzależniony
    • 2006
    • 678

o f..........
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• mmsza
      Zablokowany
      • 2005
      • 514

A ja muszę za takie zabawy słono płacić :-?

Komentarz

• Tomasz Golinski
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 8623

Wot, kakaja głusz

I pomyśl, że jak się zakopiesz to następny człowiek jest 500km od ciebie

Ale z drugiej strony, podejrzewam, że mają tam autostrady takiej klasy, że u nas nie uświadczysz.
        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• stratus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 398

Inwencja twórczą wykazał sie ten który wystawił tam ograniczenie prędkości do 70 km/h
          Moje zabawki
          Moje zdjęcia

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

A to ograniczenie jak nie pada Choc znajac fantazje niektorych przyjaciol ze wschodu to nie byl bym taki pewien czy tylko
            ...

Komentarz

• tadek
              Początki nałogu
              • 2004
              • 468

tragedia
              ale ludziska sie pchaja
              tym duzym to sie jakos mniej dziwie ale te osobowki???
              350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• p_lar
                Początki nałogu
                • 2006
                • 287

Zamieszczone przez stratus
                Inwencja twórczą wykazał sie ten który wystawił tam ograniczenie prędkości do 70 km/h
                Patamu szto eto ograniczenie dlia tanków
                Już wiadomo czemu Hitler "ugrzązł" na froncie wschodnim...
                Can-on, can-off...

Komentarz

• mor_feusz
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1370

No to "pojechali" na maxa - jestem pod "wrazeniem"

Komentarz

• Zakk Wylde
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 349

A może coś o polskich drogach pogadamy bo wcale nie są leprzej jakości niż ta w linku podana ;D

Np. u mnie w mieście Bardzo często są stosowane poprzecznie nierówności w celu zmniejszenia prętkości, czasami stuczne postawione przez radnych miasta a czasem ... naturalne np, nierówna droga Norma u nas.

Najbardziej mi sie podobało, jak budowali rondo "Solidarności" po 2 tygodniach Solidarność się sypała
                    sprzęt | | |

Komentarz

• Bagnet007
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1344

Zamieszczone przez Zakk Wylde
                      A może coś o polskich drogach pogadamy bo wcale nie są leprzej jakości niż ta w linku podana ;D...
                      To może ktoś z Was widział "dziurę" w Wysowej Zdrój (nie ma tam wiele ulic więc może ktoś zapamiętał) ? Niestety zdjęcia nie mam, rok temu tam byłem, ale skończyła mi się karta pamięci i nie miałem jak uwiecznić. Ale mówiąc w skrócie: jedziesz, patrzysz przed siebie a tam w oddali jedzie auto... nagle znika... Jest to coś w rodzaju krateru po jakiejś małej bombie :-D

Komentarz

• Kubaman
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 4709

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                        Ale z drugiej strony, podejrzewam, że mają tam autostrady takiej klasy, że u nas nie uświadczysz.
                        czyli znaczy - dla każdego coś miłego. Mnie akurat w takie klimaty mocno ciagnie, tylko czasu ni ma .. :-(
                        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• MacGyver
                          Cenzor
                          • 2006
                          • 7043

To ograniczenie do 70 km/h to chyba dla czołgów. Ponoć te lepsze rozwijają w terenie ponad stówke ;-)
                          A swoją drogą to widać że ruskie twardy naród, grzęzną na "brzuchach" ale próbują jechac dalej ;-)
                          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

Pracuję...