[ziggy] downhill

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ziggy

[ziggy] downhill

prosze o szczera ocene zdjecia.

pozdrawiam
  • Driver
    Zablokowany
    • 2005
    • 786

Bardzo mie ciekawi co pisze na zółtej taśmie, ale nie da się odczytać bo jest poruszone :/

Komentarz

• miszaqq
      Uzależniony
      • 2006
      • 678

wydaje mi sie ze byloby lepsze gdyby drzewa, tasma i caly statyczny plan byly zamrozone, ostre i nieporuszone, natomiast downhillowiec z rowerem wlasnie taki poruszony mydlany co oddaje dynamike tego sportu
      EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Wats0n
        Uzależniony
        • 2006
        • 996

Nawet przy zalozeniu idealnie statycznego tła, dalbym krotszy czas, aby rozmycie downhillowca bylo nieco mniejsze. A tak poza tym - moze lepiej byloby panoramowac? (tak teoretyzuje, nigdy nie zabieralem sie za tego typu praktyki )
        Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• ziggy

dzieki za komenatrze

na tasmie jest napisane "author"

Komentarz

• adamek
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2265

bardzo ładnie zdjęcie podsumował driver.
            Miłego dnia
            adam jastrzębowski
            cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
            tu tu

Komentarz

• maxbmx
              Początki nałogu
              • 2006
              • 364

Zakup kila gazet downhillowych, zobacz które (jaki typ) zdjęcia Ci sie podobają i spróbuj uzyskać taki efekt ...na oryginalnosc przyjdzie czas

http://www.freestyle.pl/downhill/galeria.html tutaj jest kilka moich z tego roku - odrazu mowie ze raczej nie foce downhillu.
              Moje zdjęcia
              RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• Sibil
                Bywalec
                • 2006
                • 183

proponuję pooglądać zdjęcia np. tutaj http://www.sportsart.pl/

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

• ziggy

ja robilem zdjecia na downhillu pierwszy raz w zyciu i chodzilo mi o uzyskanie takowego efektu jaki widoczny jest na zdjeciu, nie mialem na celu na nikim sie wzorowac a wklejanie linkow do stron ze zdjeciami z downhillu chyba nie ma sensu

pozdrawiam

Komentarz

• maxbmx
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 364

Skoro chodziło Ci o uzykanie dokładnie takiego efektu jak na zdjeciu powyzej to mogę tylko powiedziec ze niestety zupełnie mi sie taki efekt nie podoba
                    Moje zdjęcia
                    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Komentarz

• ciri
                      Coś już napisał
                      • 2006
                      • 63

Nie znam sie na zdięciach sportowych, ale to mi sie podoba, masz racje z tym podawaniem linkow, bo dlaczego miałbys kogoś nasladowac i mysle że robiąc to zdięcie wcale nie myslałes o tym żeby być orginalnym, po prostu robiłes bo to lubisz-jak my wszyscy-mam nadzieje. pozd. i czekam na kolejne.
                      20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez ziggy
                        chodzilo mi o uzyskanie takowego efektu jaki widoczny jest na zdjeciu
                        Skoro uzyskales taki efekt o jaki ci chodzilo to po co prosisz o szczera ocene zdjecia?

Przy takim podejsciu jakakolwiek szczera ocena niezgodna z twoja samoocena bedzie przez ciebie zle odbierana...

Komentarz

• ziggy

Zamieszczone przez Vitez
                          Skoro uzyskales taki efekt o jaki ci chodzilo to po co prosisz o szczera ocene zdjecia?
                          nie rozumiem pytania? to tak jakbym sie ciebie zapytal po co umieszczasz swoje zdjecia w internecie, na portalach o sztuce itp.?

Komentarz

• maxbmx
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 364

proste zeby sie troszke przylansować w społeczenstwie
                            Moje zdjęcia

Komentarz

• Zodiakalny Rak
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 411

Zamieszczone przez Vitez

Przy takim podejsciu jakakolwiek szczera ocena niezgodna z twoja samoocena bedzie przez ciebie zle odbierana...
                              Zamieszczone przez ziggy
                              nie rozumiem pytania? to tak jakbym sie ciebie zapytal po co umieszczasz swoje zdjecia w internecie, na portalach o sztuce itp.?
                              Obaj macie racje z tym, ze Tobie ziggy chodzilo nie o ocene a czy sie podoba!
                              z pozdrowieniami

Komentarz

Pracuję...