Leica 25mm F1.4

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CzłowiekZ
    Bywalec
    • 2006
    • 208

Leica 25mm F1.4

• Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Żeby jeszcze miał właściwe mocowanie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

no nie wiem czy to mozliwe - wszystko zalezy od pola krycia tego obiektywu... w 4/3 jest crop x2 wiec moze byc ciezko z uzywaniem tego na innych sprzetach

wiec jest to poprostu 50/1.4 .. szkoda
      Instagram

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Wiesz ale jak mówię o mocowaniu to mam na myśli i powiększone (FF) pole krycia. Tak sobie tylko pomarzyłem trochę.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• Niedzwiedz
          Uzależniony
          • 2004
          • 578

kurcze dlaczego taka lejka nie wypusci takiego czegos na N,C,P,S bagnecie !!!! przeciez takie 25mm 1,4 to 35mm w DX matrycy ! a to bylo by fajne rozwiazanie ech.....
          www.mariuszspruch.pl - fotografie ślubne
          www.mariuszspruch.blogspot.com - fotoblog

Komentarz

• CzłowiekZ
            Bywalec
            • 2006
            • 208

Zamieszczone przez Niedzwiedz
            kurcze dlaczego taka lejka nie wypusci takiego czegos na N,C,P,S bagnecie !!!! przeciez takie 25mm 1,4 to 35mm w DX matrycy ! a to bylo by fajne rozwiazanie ech.....

Bo ona została stworzona jak standard 50mm dla 4/3 Ludzie ciągle narzekali, że nie ma 50 w 4/3 to ją zrobili. :-P

Komentarz

• Niedzwiedz
              Uzależniony
              • 2004
              • 578

no w sumie zgadza sie nie ma to jak standard , tak sobie mysle duzo szkla ma ten obiektyw !
              www.mariuszspruch.pl - fotografie ślubne
              www.mariuszspruch.blogspot.com - fotoblog

Komentarz

Pracuję...